eldiabllo Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 Takie ostatntio udało się zrobić, niema się co rozpisywać model z pudła, malowany gunze C plus emalia tamyia. To ogólnie pierwszy mietek w moim wykonaniu. 15 Cytuj
Marek K Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 Na imię mu Gustaw -). Modelarsko fajny, ale pokazałeś zdjęcie i plamki na samolocie i modelu trochę są inne. 1 Cytuj
barszczo Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 Podoba się, fajna czysta robota. Linkę anteny bym tylko deczko poprawił . 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 9 Sierpnia 2024 Napisano 9 Sierpnia 2024 2 godziny temu, Marek K napisał: Modelarsko fajny, ale pokazałeś zdjęcie i plamki na samolocie i modelu trochę są inne. Myślę, że przy ogólnym wykonaniu można wybaczyć. 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 10 Sierpnia 2024 Napisano 10 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 9.08.2024 o 23:17, Baas ArK napisał: Myślę, że przy ogólnym wykonaniu można wybaczyć. Każdy kto kiedykolwiek próbował odtworzyć takie nieregularne maziaje że zdjęcia wie że jest to dość karkołomne zadanie, u eldiabllo widać różnice ale widać też zdecydowanie tendencje w naśladowaniu ciapków że zdjęcia. Dla mnie very cacy Pozdr ww Edytowane 11 Sierpnia 2024 przez wuwumaster Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi