eldiabllo Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Takie ostatntio udało się zrobić, niema się co rozpisywać model z pudła, malowany gunze C plus emalia tamyia. To ogólnie pierwszy mietek w moim wykonaniu. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Na imię mu Gustaw -). Modelarsko fajny, ale pokazałeś zdjęcie i plamki na samolocie i modelu trochę są inne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Podoba się, fajna czysta robota. Linkę anteny bym tylko deczko poprawił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia 2 godziny temu, Marek K napisał: Modelarsko fajny, ale pokazałeś zdjęcie i plamki na samolocie i modelu trochę są inne. Myślę, że przy ogólnym wykonaniu można wybaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia (edytowane) W dniu 9.08.2024 o 23:17, Baas ArK napisał: Myślę, że przy ogólnym wykonaniu można wybaczyć. Każdy kto kiedykolwiek próbował odtworzyć takie nieregularne maziaje że zdjęcia wie że jest to dość karkołomne zadanie, u eldiabllo widać różnice ale widać też zdecydowanie tendencje w naśladowaniu ciapków że zdjęcia. Dla mnie very cacy Pozdr ww Edytowane 11 Sierpnia przez wuwumaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Fajny przyciąga oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Wygląda zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi