skikut87 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 o kurde robię niesamowite wrażenie ta klatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ehhh, trza nam było jakiś projekcik grupowy IDF zrobić, bo w tym samym czasie na forum dłubią się Merkava, Magach, Shmira no i Twój 'mastodont' A bóg wie co jeszcze lada dzień się pojawi.... ja bym sie może zgłosił ale jakiś tydzień poczekajmy bo Strykera chce najpierw skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ten projekt IDF to nawet dobry pomysł... . Oczywiście wziąłbym udział, ale najpierw Zimowy trzea zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ten projekt IDF to nawet dobry pomysł... Very Happy . Oczywiście wziąłbym udział, ale najpierw Zimowy trzea zacząć Hah, był by dobry taki projekt, ale zaraz po zimowym konkursie, czyli marzec na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 No kurde! Brzydkie to i mi się niepodoba ble... ;) Może jak pomalujesz itp. to może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Brzydkie to i mi się niepodoba pokaż mi ładny pojazd IDF to dam ci 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 pokaż mi ładny pojazd IDF to dam ci 100 zł A Merkava Dalej Peter , dawaj stówe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 peter napisał: pokaż mi ładny pojazd IDF to dam ci 100 zł A Merkava o gustach sie nie dyskutuje przecie to takie koślawe i wogóle jak czołg może być ładny mając silnik z przodu a z tyłu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 I tak Peter stałeś się dłużnikiem Barthassa hehe jak czołg może być ładny mając silnik z przodu a z tyłu drzwi Normalnie ładny, jedyny w swoim rodzaju więc musi być ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Normalnie ładny, jedyny w swoim rodzaju więc musi być ładny Shrek był jedyny w swoim rodzaju I tak Peter stałeś się dłużnikiem Barthassa hehe nie podawałem daty zapłaty P.S. Barthass bądź w domu w 2046 to Ci wysle model o równowartości 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 nie podawałem daty zapłatyP.S. Barthass bądź w domu w 2046 to Ci wysle model o równowartości 100 zł Smile Nie wykręcaj się! Bulisz stówke i już A co ładności Merkavy....kiedyś się wypowiadałem na forum, że mi się nie podoba i nie zrobię nigdy pewnie...ale....czasem mnie nachodzi ochota przez Barthassa...ale walczę z tym ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Yhy http://img.blog.yahoo.co.kr/ybi/1/24/56/shinecommerce/folder/6/img_6_18145_0?1209558541.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Yhy http://img.blog.yahoo.co.kr/ybi/1/24/56/shinecommerce/folder/6/img_6_18145_0?1209558541.jpg nie widzisz jak ten czołgista sie wkurza że go do takiego paskudnego czołgu wsadzili Merkava jest najbrzydszym czołgiem na świecie, już Sheridan jest ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Akurat, widać jak wnosi ręcę i krzyczy "Tak to jest to... po 10 latach siedzenia w M51 mamy najnowsze Merkavy!!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 "Tak to jest to... po 10 latach siedzenia w M51 mamy najnowsze Merkavy!!!!!" "ciesze sie mimo że są najbrzydszymi czołgami na świecie !!! Jupi hip hip hura !!!!!" koniec cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack3236 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ja się od dawna zastanawiałem po jaką cholerę sprzężonego z działem browninga postawili na jażmie armaty??? Co, projektanci ne uwzględnili że w czołgu przydałby się KM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 o kurde robię niesamowite wrażenie ta klatka Jak na razie musialem wywiercic 400 dziurek i zuzylem 150 kawalkow drutu, gdybym nie kupil sobie malej wiertarki i prostego drutu, to bym pewnie nigdy tego nie wykonal. Moze ich pojazdy najladniejsze nie sa, ale za to najbardziej oryginalne i nietuzinkowe. Moze kolejny Tygrys bylby ladniejszy?, nie sadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ja się od dawna zastanawiałem po jaką cholerę sprzężonego z działem browninga postawili na jażmie armaty Browning nie jest sprzężony z działem. Karabin sprzężony z działem znajduje się po prawej stronie lufy działa , patrząc od przodu pojazdu(to wycięcie obok jarzma). A M2 umieszczony na jarzmie jest idealny do walk w mieście, zauważyli to nawet Amerykanie, którzy zastosowali to rozwiązanie w Abramsie TUSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Moze kolejny Tygrys bylby ladniejszy?, nie sadze. ja też nie sądze wszystko co jeździło po 1945 zobaczę chętniej od Tygrysa(kolejnego..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 ja też nie sądze Smile wszystko co jeździło po 1945 zobaczę chętniej od Tygrysa(kolejnego..) Jedyne przy czym gra gitara to E-100, powoli, powoli nachodzi mnie ochota. Tylko ze on chyba nie jezdzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Tylko ze on chyba nie jezdzil. co najwyzej w myślach konstruktorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Nie wszystkie pojazdy pancerne były lub są piękne lub twarzowe. Mnie osobiście podoba się fakt iż pojazdy IDS ciągle ewaluują-jakby nie patrzeć -wojna trwa.Jeśli dodamy do tego izraelską gospodarność(tzn.budowę czegokolwiek na jakimkolwiek podwoziu) tworzy nam się ciekawy teatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Listopada 2008 Autor Share Napisano 12 Listopada 2008 Tymczasem siedze i czekam na farbe, dlubie sobie powoli gaski ktore w koncu dotarly i buda skonczona jest rowniez: Wyszla najslabiej z calego scratchu, ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Ha! Obłęd po prostu! Tylko jak potem na niego 'łosza' walnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi