Xmen Napisano 26 Września Autor Share Napisano 26 Września Zamknięte.Ze zdjęcia proszę się nie śmiać. Tablica Yahu.Trzeba będzie ją podpiłować bo jest za duża 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października (edytowane) Powoli do przodu.Calość częściowo złożona.Teraz pora na silniki. Edytowane 10 Października przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października Ambitnie, może fotki się przydadzą: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października Dziękuję za zdjęcia ale u mnie będzie wszystko pozamykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 3 minuty temu, Xmen napisał: Dziękuję za zdjęcia ale u mnie będzie wszystko pozamykane. Od frontu silniki będzie dobrze widać, warto dodać parę charakterystycznych pierdółek. Trzymam kciuki bo fajnie idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października (edytowane) 5 minut temu, barszczo napisał: warto dodać parę charakterystycznych pierdółek. Chyba masz wobec mnie zbyt duże oczekiwania. W sumie jestem zdziwiony że jeszcze ktoś tu zagląda. Edytowane 10 Października przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Października Share Napisano 10 Października 46 minut temu, Xmen napisał: W sumie jestem zdziwiony że jeszcze ktoś tu zagląda nooooo ja jestem i mam propozycje te dwa lejki (robilem do Gladiatora chyba ) zrobilem z aluminiowych koncowek do kabli ( znam niestety tylki niem nazwe) sa cienkoscienne i super w obrobce wpakowalem do mini tokarki i rozciagnalem brzegi stalowym pretem ze stozkiem na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Października Autor Share Napisano 10 Października W zestawie z silnikami są te lejki ładnie odlane z żywicy tylko na zdjęciu ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października Chyba mnie powaliło z dodatkami do tego modelu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października 6 minut temu, Xmen napisał: Chyba mnie powaliło z dodatkami do tego modelu. to Ty napisales - pozostawie bez komentarza ale silniki z SRS sa super - mam w Gladiatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października 10 minut temu, BRAVO112 napisał: to Ty napisales - pozostawie bez komentarza ale silniki z SRS sa super - mam w Gladiatorze Ale chyba mówisz o tych drukowanych w 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października 2 godziny temu, Xmen napisał: Ale chyba mówisz o tych drukowanych w 3D? wlasnie nie kupowalem troche maneli w Lingen do Gladiatora -3, 4 lata temu i to byly odlewy zywiczne - a firma to SBS z Wegier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października (edytowane) 6 minut temu, BRAVO112 napisał: wlasnie nie Tak napisałem bo teraz robią również drukowane w 3D. W sumie to chyba przerost formy nad treścią. Najbardziej zależało mi na osłonach silników bo w Mk.I trochę zabawy było . Jak już kupiłem osłony to kupiłem też silniki.Teraz robiłem zakupy to dokupiłem śmigła i lufy do gondoli. Jak na model półkowy to dużo tych dodatków. Mam jeszcze zestawy do Fiata G-50 tej firmy. Edytowane 18 Października przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października 5 godzin temu, Xmen napisał: Chyba mnie powaliło z dodatkami do tego modelu. Ale bardzo pozytywnie, super sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października 22 godziny temu, Xmen napisał: Chyba mnie powaliło z dodatkami do tego modelu. Tam zaraz powaliło, po prostu robisz model na full wypasie. Pewnie coś jeszcze znalazłoby się z dodatków do tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Października Autor Share Napisano 19 Października 1 minutę temu, mig napisał: Pewnie coś jeszcze znalazłoby się z dodatków do tego modelu. Oczywiście że jeszcze by się coś znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Października Autor Share Napisano 19 Października Silniczki od przodu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Października Share Napisano 19 Października Super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października Można zacząć zamykać kabinę.Pierwsze przymiarki pokazują że lekko nie będzie. Silniczki też zrobione. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października W kabinie jeszcze jakiś łoszyk wjedzie? Trochę płasko tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października 1 minutę temu, jachud3 napisał: Trochę płasko tam... Jak to podłoga. A tak poważnie to nie.Przez to oszklenie i tak będzie g..... widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Buda zamknięta. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Super, w końcu jak Blenheim. Sporo tam będzie widać, fajna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada W dniu 23.10.2024 o 20:17, Xmen napisał: A tak poważnie to nie.Przez to oszklenie i tak będzie g..... widać. No jak to, przecież 3 godziny temu, Xmen napisał: Buda zamknięta. na powyższym zdjęciu widać wszystko, jak czarne stringi przez białe spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi