Xmen Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia Zaczynam następny wątek warsztatowy. Miałem w planach Bf-109 E w barwach Słowacji ale co niektórym taka popierdółka nie odpowiada to nastąpiła zmiana. Będzie takie cóś. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia powodzenia w budowie a co to za żółciak ?? (malowanie kalkowe) - napisz proszę coś o nim więcej albo wrzuć foto z opisem co to za wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Sierpnia Autor Share Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Specjalnie dla kolegi @M.A.V. Kalkomanie do niego mogę odstąpić . Edytowane 27 Sierpnia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia Ale będzie wypas! Będę zaglądał. Też mam jednego w planach. Kibicuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Blenheim! Patrzę, cieszę się że będzie warsztat . Edytowane 27 Sierpnia przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Kalkomanie do niego mogę odstąpić . Zaklepuję!! A warsztacik ciekawy się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Sierpnia Autor Share Napisano 28 Sierpnia Człowiek idzie spać, rano wstaje i oczom nie wierzy. Ruch jak w Paryżu na wsi. Proszę zachować spokój bo na przykładzie Ramy widać że moje warsztaty są dłuuuuugie i nudne. Ciekawe ilu dotrwa do końca. 6 godzin temu, abtb napisał: Zaklepuję!! W tym przypadku musisz poczekać na decyzję kolegi @M.A.V.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Sierpnia Share Napisano 28 Sierpnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Ciekawe ilu dotrwa do końca. Masz już stałe grono wyznawców, więc o frekwencję nie powinieneś się martwić. Niniejszym również potwierdzam przyłączączenie się do grona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Sierpnia Share Napisano 28 Sierpnia 9 godzin temu, abtb napisał: Zaklepuję!! 3 godziny temu, Xmen napisał: W tym przypadku musisz poczekać na decyzję kolegi @M.A.V.. można śmiało brać - moje zainteresowanie było czysto "teoretyczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Sierpnia Autor Share Napisano 28 Sierpnia 54 minuty temu, M.A.V. napisał: można śmiało brać - moje zainteresowanie było czysto "teoretyczne" Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Sierpnia Autor Share Napisano 29 Sierpnia Panowie i panie jest sprawa. Pierwszy post w wątku ma 13 polubień. Jak wiadomo 13 to pechowa liczba więc musi być albo 12 albo 14 inaczej budowa nie ruszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Jedziesz z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, Xmen napisał: Panowie i panie jest sprawa. Pierwszy post w wątku ma 13 polubień. Jak wiadomo 13 to pechowa liczba więc musi być albo 12 albo 14 inaczej budowa nie ruszy. Już nie bądź tak przesądny. Ja mieszkam już 12 lat pod "trzynastką" i w dodatku pod czarnym kotem. Edytowane 29 Sierpnia przez Endrju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia Moje było , zdaje się 16, więc z czystym sumieniem będę się przyglądał, tym bardziej że z moim MkIVF stanąłem pod koniec budowy, ok. pół roku temu. Może Twój warsztat "da mi kopa" do skończenia Blenheima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Sierpnia Autor Share Napisano 29 Sierpnia 3 godziny temu, Endrju napisał: Już nie bądź tak przesądny. Ja mieszkam już 12 lat pod "trzynastką" i w dodatku pod czarnym kotem. Andrzeju przyznaj się ile razy przeganiałesz pecha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia 48 minut temu, Xmen napisał: Andrzeju przyznaj się ile razy przeganiałesz pecha . Pecha nie przeganiałem ale na okrągło przeganiam gości pytających o Wielkiego Ptaka z ulicy Sezamkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia W dniu 27.08.2024 o 19:09, Xmen napisał: Zaczynam następny wątek warsztatowy. Miałem w planach Bf-109 E w barwach Słowacji ale co niektórym taka popierdółka nie odpowiada to nastąpiła zmiana. Będzie takie cóś. Będzie Portugalczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Sierpnia Autor Share Napisano 29 Sierpnia 12 minut temu, martinello napisał: Będzie Portugalczyk? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia Pierwsze cięcia dopiero w niedzielę lub poniedziałek. W sobotę jadę na wycieczkę do Świdnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września Pierwsze cięcia zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Zaczynam zabawę z wnętrzem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Września Autor Share Napisano 25 Września (edytowane) Można szykować do zamknięcia. Idzie to bardzo wolno bo jeszcze z tym gagatkiem się bawię. Edytowane 25 Września przez Xmen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Ładnie! Będzie warsztat z Liberatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Września Autor Share Napisano 25 Września 21 minut temu, panDespota napisał: Będzie warsztat z Liberatora? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września Bardzo ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi