Thalgonis Napisano 6 Września 2024 Share Napisano 6 Września 2024 Hejka, kolejny urlopowicz Tak jak kiedyś pisałem, że nie lubię dragonowskich wypustów, tak przy tym chyba to odszczekam. Bardzo przyjemnie się składa, a już w porównaniu do poprzedniego darogna, którego robiłem (StuG III) to jest o nie lepiej ze składalnością i spasowaniem PS. ale mi się szykuje malowań po powrocie do pracowni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Września 2024 Share Napisano 6 Września 2024 Tytuł zmień od razu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Września 2024 Share Napisano 6 Września 2024 Fajnie. Lubię te trójki. Obserwuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Września 2024 Share Napisano 7 Września 2024 Jest jeszcze miejsce na widowni? Oczywiście zerkam z ciekawością... Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Września 2024 Autor Share Napisano 7 Września 2024 I się złożył (do malowania jeszcze mogę co nieco rozmontować) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Września 2024 Share Napisano 7 Września 2024 Fajnie. Szybko nawet. Dragon wydaje się straszny w wypraskach ale praktycznie zawsze połowa z nich nie jest przydatna do docelowego modelu który budujesz. Jak się sklejało? Mam 3 Dragonowskie trójki w magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 7 Września 2024 Share Napisano 7 Września 2024 Ile czasu Tobie zeszło na ten moment, bo wydaje się, że coś szybko poskładałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Września 2024 Autor Share Napisano 7 Września 2024 42 minuty temu, Konrad-Ciba napisał: …Jak się sklejało? Mam 3 Dragonowskie trójki w magazynku. Fajnie się sklejał. Tak jak pisałem wyżej - nie przepadam za dragonami, ale przy tym modelu gotòw jestem odszczekać moje podejście do tej firmy Oczywiście jak to u nich: dwa błędy w instrukcji, polegające na tym, że części, które występują na rysunkach w dalszej części instrukcji nie zaistniały we wcześniejszych etapach… Ale spoko, ORMO czuwa, więc po zaglądnięciu w inną instrukcję od innej tròjki, ale też od Dragona, problematyczne elementy się zmaterializowały Widocznie ten typ tak ma, i tyle. 23 minuty temu, michal0281 napisał: Ile czasu Tobie zeszło na ten moment, bo wydaje się, że coś szybko poskładałeś? Wiesz , ja siedzę po kilka godzin nad modelem i to w jednym ciągu, także na urlopie, więc ten tego… Czasowo jest - dla mnie - normalnie, ale to dzięki temu, że ten Dragon naprawdę jest dobrze spasowany - w przeciwieństwie do StuGa trójki, ktòrego robiłem (takźe Dragon) wcześniej… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia A ku ku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Dół właściwie gotowy, gąski założę na samym końcu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Złosiowany i zmłotkowany Nie lubię za dużo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego Wydaje mi się, że finito... No, chyba że ktoś mi coś jeszcze wytknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Ja wytknę! Ten zielony na roślinkach bym jeszcze poprawił, wygląda dość nienaturalnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego Teraz, halset napisał: Ja wytknę! Ten zielony na roślinkach bym jeszcze poprawił, wygląda dość nienaturalnie. Za mocny? To wiosna czterdziestego piątego... Dopiero co kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Nienaturalnie jaskrawy kolor, moim zdaniem, nawet jak na porę kwitnienia na stepie akermańskim... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Thalgonis napisał: Za mocny? To wiosna czterdziestego piątego... Dopiero co kwitną Wygląda dość... toksycznie Polecam coś w stylu lekko rozjaśnionego nato green, albo podobny ciepły zielony z domieszką żółtego. Edytowane 10 Lutego przez halset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Sam model bardzo udany natomiast te roślinki nic mi tu nie pasują. Nie tylko zieleń, ale też kształt liści, sposób "nasadzenia" równiutko jak rabatki w ogródku. I to wręcz w zaczarowanym ogródku. Przemyśl czy nie lepiej iść w inny bardziej przekonujący produkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Jak mozna jescze cos zmienic. Proponuje didac rozmycie przejscia błota na oslonach bocznych. Takie ostre nie wyglada natutalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 10 Lutego Autor Share Napisano 10 Lutego Poprawiłem kolorek „sitowia” 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Model bardzo fajny. Gałęzie odpadają. Zepsuły caly efekt. Wyglądają nienaturalnie mimo zmiany koloru. Popatrz na zdjęcia referencyjne i coś pokombinuj. Szkoda Twojej dobrej pracy przy pojeździe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego 10 godzin temu, indus napisał: Model bardzo fajny. Gałęzie odpadają. Zepsuły caly efekt. Wyglądają nienaturalnie mimo zmiany koloru. Popatrz na zdjęcia referencyjne i coś pokombinuj. Szkoda Twojej dobrej pracy przy pojeździe. Dziękuję za „przekonanie mnie” Poniżej fotki bez tej włoszczyzny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego Pearda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi