socjo1 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca (edytowane) A ptaśki będą i guano na skałach? Baaardzo lubię takie klimaty. Dałbym serduszko trzy razy, ale ustawa tego nie przewiduje. Czy to ma być klimat że niby okolice Dover - fanga w nos dumnego Albionu, czy takie po prostu ot, urwisko generyczne? Edytowane 8 Czerwca przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca 2 godziny temu, socjo1 napisał: A ptaśki będą i guano na skałach? Ewentualnie ślady kup Jeśli miałbym to jakoś umiejscowić, to raczej Normandia, ale generalnie bez jakiegoś tła historycznego. Po prostu lubię wodę, skały i duuużo zielonego A ze od dawna chcialemnzrobic cos z latarnią morską, to idealnie projekcik sie wpasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca (edytowane) 50 minut temu, chudyhunter napisał: Ewentualnie ślady kup Jeśli miałbym to jakoś umiejscowić, to raczej Normandia, ale generalnie bez jakiegoś tła historycznego. Po prostu lubię wodę, skały i duuużo zielonego A ze od dawna chcialemnzrobic cos z latarnią morską, to idealnie projekcik sie wpasował Mi się bardzo ta sceneria i aranżacja Twoja skojarzyły z tragedią ćwiczeń Tiger pod Slapton Sands w kwietniu 1944r. Ponieważ wyszedł z tego długawy wpis, przeniosłem go jako osobny wątek tutaj: Edytowane 8 Czerwca przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca W dniu 8.06.2025 o 13:47, socjo1 napisał: Mi się bardzo ta sceneria i aranżacja Twoja skojarzyły z tragedią ćwiczeń Tiger pod Slapton Sands w kwietniu 1944r. Ponieważ wyszedł z tego długawy wpis, przeniosłem go jako osobny wątek tutaj: Ciekawy wątek. Chyba po Szczecinie nie chce mi się już zagłębiać w w wątki historyczne i na ich podstawie cokolwiek budować. Doszedłem do wniosku, że muszę skupiać się na modelach i budować jakie są, a nie tworzyć repliki i modele życia, bo na to co mam w szafie życia mi nie wystarczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Wyciąłem tego kloca za mostkiem i wklei się tam prawilne płotki. Kolejna porcja śmieci. Robi wrażenie jak się patrzy z daleka Jak pokazuje drugie zdjęcie na szczęście i tak za wiele z tego nie widać. Komputer jest, taborety sOM ino wUtki nie ma! RyPki też przybyły więc zastąpią te zestawowe pazdziochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 godzin temu Autor Share Napisano 18 godzin temu (edytowane) Grubo, a jak mUwiO: kto gra grubo wygrać musi Edytowane 18 godzin temu przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi