tlb Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Zdecydowanie luźna interpretacja samolotu Karskich Sił Powietrznych. Z tego, co wiem, raczej nie były nadmiernie ubrudzone te maszyny, ale ja pobrudziłem troszeczkę. Malowany MRP 094 i 364. Ukurzony i przybrudzony cieniami tamiya a i d, AK dust&dirt deposit (light dust), pociski GBU malowane tamiya. Ogólnie do modelu trzeba mieć cierpliwość, wloty powietrza, niby użyłem żywicznych Reskit , ale i tak trzeba szorować i szpachlować. Tutaj można prześledzić relację. Wash to dwa różne kolory tj. brązowy i szary zrobiony z olei VanGogh. W różnych miejscach inny kolor. Ja jestem z niego bardzo zadowolony. PZDR 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Trochę się można poprzyczepiać, ale całość bardzo fajna. Niełatwy model, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października Jest się do czego doczepić np. koła, ale ogólnie podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 7 Października Share Napisano 7 Października Ładny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października Fajnie. Na półce pewnie cieszy ładna sylwetka tego samolotu. Przejrzałem trochę zdjęć katarskich Rafale i nie nalazłem tego "brzuszka", o którym pisałem w warsztacie - podesłałem też zdjęcie. Szkoda, że nie zwróciłeś na to uwagi. Ja w swoim Rafale to zostawiłem przez niedopatrzenie i chciałem, żebyś nie popełnił tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 14 Października Share Napisano 14 Października (edytowane) Ładna sylwetka. Kusi by na dłużej wrócić do współczesnych konstrukcji. Ale ta kalka z numerem przy lewym wlocie brrr Edit: zresztą przy prawym też. Edytowane 14 Października przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 28 Października Autor Share Napisano 28 Października W dniu 13.10.2024 o 20:05, MAREK74 napisał: Fajnie. Na półce pewnie cieszy ładna sylwetka tego samolotu. Przejrzałem trochę zdjęć katarskich Rafale i nie nalazłem tego "brzuszka", o którym pisałem w warsztacie - podesłałem też zdjęcie. Szkoda, że nie zwróciłeś na to uwagi. Ja w swoim Rafale to zostawiłem przez niedopatrzenie i chciałem, żebyś nie popełnił tego błędu. Tak, wiem. Ten model i tak jest jak science-fiction i to bardziej fikcja niż nauka. Potraktowałem go jako testowy na brudzenie. Ja jestem zadowolony pomimo, że kilka rzeczy powinno być inaczej. W dniu 14.10.2024 o 14:09, kozborn napisał: Ładna sylwetka. Kusi by na dłużej wrócić do współczesnych konstrukcji. Ale ta kalka z numerem przy lewym wlocie brrr Edit: zresztą przy prawym też. No. Beznadziejnie siadły, wiem. Na skrzydłach też jest kilka widocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi