tornado Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Wózek, wózek, po trzykroć wózek.Polska trudna język. Dziwię się, że nikogo to nie razi!? Razi razi, niejednokrotnie zwracałem na to uwagę Miłoszowi zarówno na forum jak i na GG. Jak widać Miłosz należy do tej grupy zatwardziałych forumowiczów, którzy poprawną pisownię mają w du... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Tak jak radziliśmy Wojtkowi, niech zainstaluje Firefoxa. Jeżeli na żywo wygląda jeszcze lepiej, niż na fotkach to ja już nie wiem ... na fotkach to dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 20 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Trzeci i najważniejszy element został pomalowany. W jednym miejscu musiała się zakichana muszka przykleić :/ ale po wyschnienciu lakieru ją usuniemy Ktoś kiedyś powiedział na innym forum że jestem nie reformowalny Może i coś w tym jest ale szczerze to często z lenistwa wynika że niechce mi się odpalić worda i tam skrobnąć a potem przekopiowac na forum. Mam nadzieje że się nie gniewacie a podrugie co ja poradze że zemnie taki dyzlektyk i dyzgrafik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Masz dysgrafie nie widać tak ładnie piszesz. Agregat Fajny czekam na napis "VESTAS" a ty używasz kompresor czy butle do aerografu ,jeżeli kompresor ile dałeś za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 witam jestem dopiero poczatkujacym modelarzem, ale po przejrzeniu calej relacji to normalnie "witki mi opadły". jak dla mnie to Milosz jestes prawdziwym bogiem w odwzorowywaniu modeli. a tak nawiasem piszac, oczywiscie nikogo nie obrazajac i nikomu nie zazdroszczac, no moze troche, : "masz kase, masz zajefajny model". pozdro dla calego bractwa modelarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 A co to ? Tak przy okazji pomalowales fasade Co do modelu to wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Ukłony Miłosz Fantastycznie się to wszystko prezentuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Brawa model złożony perfekcyjnie. Aż żałuję ze posiadam takiej kasy na model(od razu bym kupił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Rewelacja z tą turbiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 NO Miłosz.. model naczepy jest SUPER!!!!! Dokładny wykonanie.. nic do zarzucenia..Tylko jeszcze kalki brakuje na turbinie ;).. Jestem pod wrażeniem towjej pracy włożonej i efektu końcowego modelu !! Pokaż teraz całość z ciągnikiem SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 W sobtę na MTM'ie miałem okazję przyjżeć się modelowi z bliska Zestaw jest naprawdę imponujący i perfekcyjnie wykonany Jedynie co mi się nie podoba to forma brudzingu, samo przybrudzenie nie wyszło C najlepiej, jest zbyt rozmazane. Zostawił bym go czysciutkiego, albo zrobił jakieś ślady eksploatacyjne w postaci rdzy, zadrapań itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 W sobtę na MTM'ie miałem okazję przyjżeć się modelowi z bliska Zestaw jest naprawdę imponujący i perfekcyjnie wykonany Jedynie co mi się nie podoba to forma brudzingu, samo przybrudzenie nie wyszło C najlepiej, jest zbyt rozmazane. Zostawił bym go czysciutkiego, albo zrobił jakieś ślady eksploatacyjne w postaci rdzy, zadrapań itp. A masz może zdjęcia z Sycowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 No właśnie, Torni masz fotki. A był może na MTM Praetorian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Miłosz gratuluję Tobie wyróżnienia Miss Publiczności No właśnie, Torni masz fotki. A był może na MTM Praetorian. Mam fotki, Przemek też był, nie pokazuje się na forum bo ma kłopoty z internetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Miłosz gratuluję Tobie wyróżnienia Miss Publiczności No właśnie, Torni masz fotki. A był może na MTM Praetorian. Mam fotki, Przemek też był, nie pokazuje się na forum bo ma kłopoty z internetem. \ Ja pierdzi*** aż mi mowe odjęło. Nie wiem co mam napisać, ale zestaw robi piorunujące wrażenie. Gratuluje ci Miłosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Oglądami i podziwiam , żona też mnie namawia na jakiegoś „cywila”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 JA może pojadę za rok z jakimś modelem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Miłosz Gratulacje Miss Publiczności.Model prezentuje się bardzo ładnie ah ta długość powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 ciekaw jestem co powiedzieli sędziowie jak to wiedzieli.chyba zamówili taksówkę żeby ich obwiozła do okoła xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 17 Września 2007 Share Napisano 17 Września 2007 Ha ha rowerem wychodzi taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi