Skocz do zawartości

Madam Butterfly

chudyhunter

Rekomendowane odpowiedzi

Łelkom :D W tym dziale chyba jeszcze mnie nie było 😛 Jest to moja pierwsza Figurka w skali 1:12 od emp3d, którą postanowiłem wykonać. Lata świetlne temu zrobiłem kilka figurek 1/35, a od 7 lat jedynie 1/700 😉 Także krytykować ile się da, bo może wyjdzie mi to na dobre :haha:Teraz czas na zabawę z malowaniem ciała i włosów 

nKVFYTW.jpg

CPk7NS8.jpg

ydB2NQU.jpg

KxChyqe.jpg

VQRzNyp.jpg

vM06fpA.jpg

OD8HhRN.jpg

3rJYRa5.jpg

OqxOvxi.jpg

aQGLnsl.jpg

0ybwmnH.jpg

95e0izQ.jpg

• Like 6

13 minut temu, chudyhunter napisał:

Dzięki!:haha:Cieszę się, że się podoba, ale nie! Wiem co masz na myśli i nic tam wkładać nie będziesz :haha:

Głodnemu, rozumISZ, chleP na myśli:haha:

• Haha 1

7 godzin temu, chudyhunter napisał:

Przecież wiesz, że nie byłbym sobą gdybym czegoś nie dodał od siebie :D

Dobuduj jeszcze jakiś mały kawałek tego lasu. Jakieś skromne 10 hektarów powinno być OK.:super:

• 2 weeks later...

Dostał oczopląsu 1/700 czas na coś większego. Git, nie ma co się ogarniczać modelowo w jednym dziale. Dostał dużą Lare Croft z czekanami- tu też będzie zabawa z malowaniem buźki, przy tej skali🫢

Screenshot_20241101_090819_Facebook.jpg

Edytowane przez MayonesEXG7

1:6?  1:8?  1:10?  1:12?

Czy jeszcze inna skala?

I jak można jakieś zbliżenie poprosić?

5 godzin temu, MayonesEXG7 napisał:

Dostał oczopląsu 1/700 czas na coś większego. Git, nie ma co się ogarniczać modelowo w jednym dziale. Dostał dużą Lare Croft z czekanami- tu też będzie zabawa z malowaniem buźki, przy tej skali🫢

Fajna ta lara, tylko szkoda, że taka opatulona 😛 Zobaczymy jak wyjdzie motylek, ale na razie powiedzmy, że jestem zadowolony. Myślę, że to nie będzie moja ostatnia Figurka 😉

Nie zależy mi na skąpych lalkach,lubię postać lary z arise of tomb rider- też górski szlajacz ale nie z poziomem postaci lary🙂. Koncept mam, muszę czołgutka dokończyć. Panowie, jaka by laska z czekanami powyżej 2600mnpm weszła by na szczyty zimą np z gołą dupą🤣,tam to pewnie alpejskie klimaty minimum 4k up. @krn78jakq to skala lary, bo ja tylko 1.35🫢 zawsze. 1.12 bo to ma 15cm cała wysokość jej. Ja tą ją lubię, ale jak kazała do Nepalu jechać, na te kolosy to odmówiłem jej. Ona, to będę w kubraczku latać przed Tobą🤣

W Polsce mamy laski, które wchodzą na śnieżkę w japonkach, a nawet szpilkach :haha:To co Lara by nie dala rady w stroju kąpielowym?:haha:Zakładaj temat i będziemy podziwiać 😉

4 godziny temu, krn78 napisał:

Wysłałbyś Larę na lodowiec w domu kąpielowym? Oj Panie, musisz jej mocno nie lubić 😁

A no nie przepadam, ale popatrzeć zawsze można :D

Różne widziałem akcje ludzi w trampkach,w Tatrach po schodach na Gęsią Szyję..🫢 w odwilżu śniegu już, nogą wpada trampek nie pomoże za kostkę. Dobrze chopy założę wątek, ale bez pośpieszania mnie tutaj. Taki żarcisz teraz. "Przychodzi złodziej, do sklepu na Podhalu. Mówi dawaj kasę, a górol: jęcmienną czy grycaną🤣"

• Haha 1

• 3 weeks later...