chudyhunter Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października Łelkom W tym dziale chyba jeszcze mnie nie było Jest to moja pierwsza Figurka w skali 1:12 od emp3d, którą postanowiłem wykonać. Lata świetlne temu zrobiłem kilka figurek 1/35, a od 7 lat jedynie 1/700 Także krytykować ile się da, bo może wyjdzie mi to na dobre Teraz czas na zabawę z malowaniem ciała i włosów 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października Fajna dziupla. Mam nadzieje, że pomogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Października Autor Share Napisano 16 Października 14 minut temu, Lipa napisał: Fajna dziupla. Mam nadzieje, że pomogłem Dzięki!Cieszę się, że się podoba, ale nie! Wiem co masz na myśli i nic tam wkładać nie będziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października 13 minut temu, chudyhunter napisał: Dzięki!Cieszę się, że się podoba, ale nie! Wiem co masz na myśli i nic tam wkładać nie będziesz Głodnemu, rozumISZ, chleP na myśli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października no właśnie... co to za jama ? jakaś Szeloba będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Października Autor Share Napisano 16 Października 6 minut temu, M.A.V. napisał: no właśnie... co to za jama ? jakaś Szeloba będzie ? W jamie będzie wielki pajOnk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października To taka freudowska dziupla jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Października Share Napisano 17 Października Wstręciuchy nieprzystojne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Października Share Napisano 17 Października Nic nie powinno być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października 15 godzin temu, Thalgonis napisał: Nic nie powinno być... Przecież wiesz, że nie byłbym sobą gdybym czegoś nie dodał od siebie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 18 Października Share Napisano 18 Października 7 godzin temu, chudyhunter napisał: Przecież wiesz, że nie byłbym sobą gdybym czegoś nie dodał od siebie Dobuduj jeszcze jakiś mały kawałek tego lasu. Jakieś skromne 10 hektarów powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada (edytowane) Dostał oczopląsu 1/700 czas na coś większego. Git, nie ma co się ogarniczać modelowo w jednym dziale. Dostał dużą Lare Croft z czekanami- tu też będzie zabawa z malowaniem buźki, przy tej skali🫢 Edytowane 1 Listopada przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada 1:6? 1:8? 1:10? 1:12? Czy jeszcze inna skala? I jak można jakieś zbliżenie poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 1 Listopada Autor Share Napisano 1 Listopada 5 godzin temu, MayonesEXG7 napisał: Dostał oczopląsu 1/700 czas na coś większego. Git, nie ma co się ogarniczać modelowo w jednym dziale. Dostał dużą Lare Croft z czekanami- tu też będzie zabawa z malowaniem buźki, przy tej skali🫢 Fajna ta lara, tylko szkoda, że taka opatulona Zobaczymy jak wyjdzie motylek, ale na razie powiedzmy, że jestem zadowolony. Myślę, że to nie będzie moja ostatnia Figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada Wysłałbyś Larę na lodowiec w domu kąpielowym? Oj Panie, musisz jej mocno nie lubić MayonesEXG7, zakładaj temat, bo widzę, że będzie na co popatrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Listopada Share Napisano 1 Listopada (edytowane) Nie zależy mi na skąpych lalkach,lubię postać lary z arise of tomb rider- też górski szlajacz ale nie z poziomem postaci lary. Koncept mam, muszę czołgutka dokończyć. Panowie, jaka by laska z czekanami powyżej 2600mnpm weszła by na szczyty zimą np z gołą dupą,tam to pewnie alpejskie klimaty minimum 4k up. @krn78jakq to skala lary, bo ja tylko 1.35🫢 zawsze. 1.12 bo to ma 15cm cała wysokość jej. Ja tą ją lubię, ale jak kazała do Nepalu jechać, na te kolosy to odmówiłem jej. Ona, to będę w kubraczku latać przed Tobą. Edytowane 1 Listopada przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada W Polsce mamy laski, które wchodzą na śnieżkę w japonkach, a nawet szpilkach To co Lara by nie dala rady w stroju kąpielowym?Zakładaj temat i będziemy podziwiać 4 godziny temu, krn78 napisał: Wysłałbyś Larę na lodowiec w domu kąpielowym? Oj Panie, musisz jej mocno nie lubić A no nie przepadam, ale popatrzeć zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada (edytowane) Różne widziałem akcje ludzi w trampkach,w Tatrach po schodach na Gęsią Szyję..🫢 w odwilżu śniegu już, nogą wpada trampek nie pomoże za kostkę. Dobrze chopy założę wątek, ale bez pośpieszania mnie tutaj. Taki żarcisz teraz. "Przychodzi złodziej, do sklepu na Podhalu. Mówi dawaj kasę, a górol: jęcmienną czy grycaną" Edytowane 2 Listopada przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano Poniedziałek o 11:17 Autor Share Napisano Poniedziałek o 11:17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi