jacek Napisano Poniedziałek o 15:27 Autor Share Napisano Poniedziałek o 15:27 Chciałem się dziś zabrać za kabinę bo mam już kolor bazowy ale jak zobaczyłem kalkomanie do tablicy przyrządów którą proponuje Kitty Hawk to mi się przypomniała moja Iskra od Choroszego. Niestety blaszki które posiadam rozmiarem nie bardzo chcą pasować do modelu ( choć dedykowane), zwłaszcza boczne panele dla tego będzie MMA czyli mieszane style walki tzn panele od Kitty Hawk a tablica od Yahu. Zobaczymy jak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano Środa o 15:28 Autor Share Napisano Środa o 15:28 Miło że dodali pasy tyle tylko że bez instrukcji a ja prosty człek ze wsi pojęcia nie mam jak to poskładać. Ze zdjęć niewiele wynika. Zakładam że ten dolny trzeba złożyć w pół po długości ale co z górnym to zabijcie nie wiem. Też wygląda jak by trzeba było go złożyć ale potem zostanie mi coś na kształt litery L Jakieś pomysły??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano Czwartek o 13:55 Share Napisano Czwartek o 13:55 A czy tak bardzo są potrzebne te pasy na fotelu. A jak nie możesz dojść co i jak, to improwizuj byle żeby było coś dla oka, przecież w realu tych pasów nie układają jak modelarze pięknie, symetrycznie pod linijkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi