Tomek Mroczkowski Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Ale jak Taliby wyglądali, oglądałem 3 razy i mam jedno wrażenie "Strasznie k*** przeklinają ruscy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 to może zacznę od Challengera 1 z Tamci ? Nie może tylko na pewno Chętnie obejrzę relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Nie może tylko na pewno Chętnie obejrzę relację I będziesz szydził i rzucał zgniłymi jajami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Żeby nie zanudzać odrazu zdjęcia Ogólnie kołeczka robię i z amunicją się męczę A i widać co się stanie jak przyłożę górny pancerz do dolnego szpara - wielka szpara PS pisać co poprawić bo zdjęcia za 10 będą naprawdę nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 A co taki dziwny ten kolor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 próba olive drab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 A i widać co się stanie jak przyłożę górny pancerz do dolnego Smile szpara - wielka szpara A gdzie rozwiązania siłowe ... u mnie przy pasowaniu niema tam żadnej szpary, to tylko kwestia odpowiedniego nacisku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 PS pisać co poprawić bo zdjęcia za 10 będą naprawdę nieaktualne Rozważ czy nie warto wymienić przedniej płyty, wraz z falochronem na polistyren. W modelu jest w tym miejscu mnóstwo szpachlowania a efekt i tak będzie mierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 mroko94 Na szpary sie przygotuj bo więcej ich będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 I będziesz szydził i rzucał zgniłymi jajami ?? Very Happy Ale gdzie tam :P Challenger 1 zawsze mi się podobał (Chally 2 już nie bardzo) A i chetnie bym zobaczył, co wyczarujesz z tego zestawu, u mnie w pokoju juz taki na półce stoi, tyle, że wykonany przez mojego brata parę lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Ale jak Taliby wyglądali po pierwsze Talibowie a po drugie Talibowie noszą czarne turbany a Mudżahedini noszą głównie inne nakrycia głowy lub jaśniejsze turbany, druga ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 i arafatki, ostatnio modne A co si.ę na polu bitwy dzieje?? A no kółeczka maluje, szybko sprawnie to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 Prze tyle dni (czyli 1 hyhy) z jednej strony zrobiłem kompletne zwieszenie i kółeczka Zdjęci nie wrzuce bo nie ma czego pokazywać, a i postanowiłem nie robić wnętrza bo mi się nie chce :P Edit: Zdjęcia (kadłub i podwozie juz połączone i zaszpachlowane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 No i prawie koniec jeszcze wash, drugie gąski które schną Jak widać orzełek i numerki samemu musiałem malować bo SKIFowskie się rozpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Hmm, a co to za gołąbek pokoju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Czołem ;) Popraw proszę malowanie, bo miejscami 'wyłazi' ten soczysty zielony - widać to na pierwszym zdjęciu. Druga sprawa - czemu namalowałeś na burcie 'to coś' (ptak chyba)? Mogłeś orzełki wziąć z kalek (ewentualnie upitolić im koronę jeśli chciałeś w barwach LWP zrobić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Jak widać orzełek i numerki samemu musiałem malować bo SKIFowskie się rozpadły Jasne? Poprawie jeszcze, jak zwykle na zdjęciach wszystko wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Fotka nr3 tylne blotniki, na srodku kazdego jest okragle wglebienie. To slad po wypychaczach, czy tam cos powinno byc doklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Przeoczyłem wypychacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 No dobra, wszystkie zielone skifowskie zielenie znikneły Myślę czy władować na niego błoto... PS informuje z przykrością że to przed, przedostatni model do czasu świąt Po tym będzie tylko Hummer italeri, 9K35 Strieła znów skif i M2 Bradley lub BTR-70 Afgan war od zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 I jeszcze te jamy skurczowe(niedolewki? cholera wie jak to nazwać...) na drzwiach dla desantu... czemu nie zaszpachlowałeś, strasznie dają po oczach? Farba też nie jest jakoś super położona, ale to już kwestia treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 To też wcześniej zaszpachlowałem, co sie pędzla czepiasz 1 rok nim maluje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Zaszpachlowałeś ale dziury zostały. i ja sie nie czepiam, bo mi to z grubsza wisi jak i czym malujesz, ale skoro dajesz warsztat na forum to wyrażam swoja opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 No o tej porze zdjęć mi sie nie chce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Po tym będzie tylko Hummer italeri, 9K35 Strieła znów skif i M2 Bradley lub BTR-70 Afgan war od zvezdy czyli robisz model w 3 dni bardzo skoromne plany, to ja mam merkave po Strykerze i tyle jest u mnie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi