peter Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 No dobra dół i tył skończone, góra już wchodzi na ostatnią prostą po męczeniu z dorabianiem uchwytów które jakimś cudem były połamane w pudełku postanowiłem rozluźnić sie przy 50 zacząłem od magazynka w którym chciałem umieścić taśmę amunicyjną, oczywiście producent nie byłby sobą ułatwiając taką "waloryzacje" ktoś widocznie doszedł do wniosku że skoro nie dają taśmy to po co robić skrzynke amunicyjną z otworem pare ruchów skalpela i wszystko jest w porządku cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 monolog trwa co koledzy znający sie na rzeczy mogą mi powiedzieć o kamizelkach z zestawu Delta Force (Somalia 1993) Dragona ? coraz więcej pytań i wciąż zero odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack3236 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Jak nazw zestawu wskazuje są stare i chyba (napewno) już nie używane. Jak chcesz więcej szczegułów to obejżyj sobie "Helikopter w ogniu" a potem dla porównania obejrzyj pere reportaży na CNN i BBC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Jak nazw zestawu wskazuje są stare i chyba (napewno) już nie używane. to wiem ale chciałem jakąś nazwe czy coś w tym stylu Helikopter w ogniu oglądałem wczoraj i 1000 razy wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polak92 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Te kamizelki to chyba cos w tym stylu ( http://www.airsoftgi.com/product_info.php?cPath=28_96&products_id=625 ) czyli zupełnie inne niz Interceptory czy obecne IOTV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 (edytowane) No dobra coś mi sie z farbą stało i po wyschnięciu wygląda tak robie półcalówke, nawierciłem lufe i celownik oraz dorobiłem dźwignie od zamka, jakoś łyso to wygląda więc wypada coś dorobić ale zbytnio nie wiem co koła mam pomalować jak w BTR czy mają być ciemniejsze ? co do figurki to lekka zmiana koncepcji nic nie pasowało więc strzelec zamiast celować będzie nakładał hełm mam akurat jedną głowe bez nakrycia głowy wygrzebaną gdzieś z pudła (to malowanie sprzed może 3 lat, teraz umiem lepiej i przerobie ) a m249 będzie leżał obok Edytowane 22 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Trochę zdjęcia nie wyszły i mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 jutro zamienie jak nowe dorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 No czekałem na nowe fotki, zaniedługo mojego zaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Wszystko ładnie, ale peryskopy pomalowałeś na niebiesko, a niestety w oryginale są one czerwone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 Wszystko ładnie, ale peryskopy pomalowałeś na niebiesko, a niestety w oryginale są one czerwone... to fakt i właśnie teraz zauważyłem czyli zdzieram i przemalowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Listopada 2008 Autor Share Napisano 17 Listopada 2008 na tym modelu brakuje mi jakiś zakłucaczy itp. Wie może ktoś jak to wyglądało na Strykerach, rhino przecież nie dodam, z chęcią dorobie taki bajer dopóki nie pomalowałem modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 dobra zdjęcia podmieniłem powiedzcie co trzeba dodać do M2 peryskopów już nie będe poprawiał bo ani sił ani chęciu już nie mam, poza tym to plastiki a nie przezroczyste więc dobrze wyglądać nei mogą jak z tymi kołami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 A powierzchnie antypoślizgowe będziesz odtwarzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 A powierzchnie antypoślizgowe będziesz odtwarzał? masz zakaz wypowiadania sie w moim wątku bo cofam sie w budowie zamiast iść do przodu ... żart no jak już o tym wspomniałeś to wstyd jakbym nie zrobił taka wprawka przed Merkavą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 masz zakaz wypowiadania sie w moim wątku bo cofam sie w budowie zamiast iść do przodu Smile... żartno jak już o tym wspomniałeś to wstyd jakbym nie zrobił Smile taka wprawka przed Merkavą Hehe, tylko z tymi powierzchniami uważaj, bo w Strykerze są one bardzo delikatne, ni to co na Merkavach Jak chcesz, to mam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 chce dawaj do wątku albo na PW, mi obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Oto fotki, umieściłem tutaj, co by inni też skorzystali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 wow w merkavie to głazy w porównaniu z tym wie ktoś jak taki maczek zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 http://vodnik.net/ I tam kliknij w zakładkę Features, sposób tam opisany chyba najlepiej się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Tylko czy nada się pod pędzel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 i wymaga aero którego u mnie nie ma widziałem na jakimś forum Leclerca i tam ktoś robił pow antypoślizgowe, musze poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Tylko czy nada się pod pędzel? Smile i wymaga aero którego u mnie nie ma Very Happy Uuu, no to kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 widziałem na jakimś forum Leclerca i tam ktoś robił pow antypoślizgowe, musze poszukać http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=35771&highlight=leclerc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 dzięki mroko94 ale pow antypoślizgowych nie będzie bo już za dużo części przykleiłem i chyba bym sobie ręce połamał jak te koła, ciemniejsze mają być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi