barszczo Napisano Czwartek o 20:16 Share Napisano Czwartek o 20:16 Pięknie to wygląda, świetna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Czwartek o 20:24 Share Napisano Czwartek o 20:24 Świetna robota, fakt. Dobrze, że okazałem się niedowiarkiem - silnik pięknie widać. Pomyśl o zmianie logo profilowego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano Czwartek o 21:40 Autor Share Napisano Czwartek o 21:40 53 minuty temu, zaruk napisał: silnik pięknie widać W Hayacie też pewnie będzie widać więc szykuj się na kabelki. Może będzie trochę bardziej z tyłu to na gotowca nie ma co (chyba) kasy wydawać. Z tymi silnikami to tak jest, że są niby w mocno zaciemnionym miejscu, ale grunt to pomalować farbami metalicznymi i nie gasić matem to nawet niewielka ilość światła uwidoczni jego obecność. Myślę, że nawet jeśli ten efekt jest trochę przerysowany to i tak warto zastosować - dla chwały skali Godzinę temu, zaruk napisał: Pomyśl o zmianie logo profilowego... A na to, to za mało mam tu skończonych spraw. Poza tym są skrzydła, to w każdym dziale obleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Czwartek o 22:29 Share Napisano Czwartek o 22:29 49 minut temu, TAW napisał: Poza tym są skrzydła, to w każdym dziale obleci Może poza rybnym... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano Piątek o 10:56 Share Napisano Piątek o 10:56 Super wygląda Twoja robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano Piątek o 12:22 Share Napisano Piątek o 12:22 (edytowane) 13 godzin temu, zaruk napisał: Może poza rybnym... Nie mów nie:P Po za tym świetna robota, bardzo mi się podoba twoja praca. Edytowane Piątek o 12:24 przez DamianPoltorak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi