kopernik Napisano 13 Grudnia 2024 Share Napisano 13 Grudnia 2024 Jest już zapowiedź https://www.instagram.com/reel/DDhx--soCVI/?igsh=MXUxemVveGswM3Vxag%3D%3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Grudnia 2024 Share Napisano 13 Grudnia 2024 No to pewnie trzeba będzie być, tak jak na wszystkich poprzednich Radomiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2024 Na jednych nie byłem ( tych co z biletami było ogromne zamieszanie ). A odsłona 2023 była baaardzo słaba, i jeśli nie będzie latało coś nowego, odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Grudnia 2024 Share Napisano 14 Grudnia 2024 35 minut temu, kopernik napisał: A odsłona 2023 była baaardzo słaba Moim zdaniem, jakość pokazów w Radomiu (pod każdym względem) od wielu już lat, nie idzie w dobrą stronę. Ale pojadę z dwóch powodów: - bo byłem na wszystkich - bo w 2025 roku mija 30 lat od mojej pierwszej wycieczki na pokazy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 17 Grudnia 2024 Share Napisano 17 Grudnia 2024 Pamiętam jak na jednej edycji 29ty przelatując nisko nad lotniskiem zaczął się ostro wznosić nad widownią... było czuć podmuch ciepłego powietrza Takie atrakcje od wielu, wielu lat są już zakazane, bo faktycznie z edycji na edycję pokazy są trzymane coraz bardziej w ryzach, chyba katastrofy mocno na to wpłynęły. Ale za to ludzi coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi