panDespota Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 Efektywnie, ale trochę chyba za bardzo obity ten żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 28 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2024 2 minuty temu, panDespota napisał: Efektywnie, ale trochę chyba za bardzo obity ten żółty. Akurat to nie do końca moja inwencja twórcza - nie mam kwitów więc robię zgodnie z instrukcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 Pasy identyfikacji w kontekście ciapkowym myślę że zyskują. Pas przeciwodblaskowy trzeba będzie jakoś styrać żeby nie odstawał od reszty, pewnie przebarwieniami, ale to już po kalkach. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Czy to jest odcień zielonego, jaki chciałeś uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 5 minut temu, zaruk napisał: Czy to jest odcień zielonego, jaki chciałeś uzyskać? Tak, nie ufałbym odcieniowi na powyższych zdjęciach - nie zwróciłem uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 No powiem że efekt megaciekawy, czekam na finał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Ciekawy efekt. Gąbka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 Chciałbym, by okazało się, że zrobiłeś literówkę i miało być 'zyskają'. Bo faktycznie, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tak się stało. Teraz te oznaczenia wyglądają jak namalowane od specjalnego szablonu. Ale trudno nie dostrzec, że jest tu spory potencjał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 5 minut temu, panDespota napisał: Ciekawy efekt. Gąbka? Do gąbki mam mieszany stosunek, bo kojarzy mi się z gładkością powierzchni 2/10 Takie szablony: https://rescuemodels.com/product/airbrush-stencil-random-pattern/ 3 minuty temu, greatgonzo napisał: Chciałbym, by okazało się, że zrobiłeś literówkę i miało być 'zyskają'. Bo faktycznie, nic nie stoi na przeszkodzie, żeby tak się stało. Teraz te oznaczenia wyglądają jak namalowane od specjalnego szablonu. Ale trudno nie dostrzec, że jest tu spory potencjał. Dzięki za wrzutę. Spojrzałem sobie z innej perspektywy, myślę że znajdzie się miejsce na pędzlowanie jaśniejszym żółtym aby zniwelować efekt "sera szwajcarskiego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2024 Kalki położone, statecznik pionowy dał trochę w kość, natomiast pas się ułożył bez problemów. Jak patrzę sobie teraz na lewą stronę kadłuba, to chyba jeszcze kilka ciapek dodam tu i ówdzie, bo coś mi się wizualnie gryzie ze sobą. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Coraz lepiej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 31 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2024 Wydechy zmalowane, silnik ostatecznie wklejony w kadłub, podwozie czeka na swoją kolej. Teraz czas wrócić się do wszelakich pasów. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi