gustlik Napisano Piątek o 18:01 Share Napisano Piątek o 18:01 (edytowane) Te uchwyty chyba wystają ciut za dużo, szczególnie ten w baszcie dowódcy. Dobrze ze bedzie jednak pudełkowe, f01 to fajny pojazd Edytowane Piątek o 18:05 przez gustlik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano Piątek o 18:04 Share Napisano Piątek o 18:04 Bardzo mnie cieszy Twoja zmiana zdania:) Takom z narzędziami coś pomieszał jak dobrze kojarzę, ale to już trzeba bardziej obeznanych kolegów pytać. Chętnie się czegoś dowiem i nauczę. dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 18:06 Autor Share Napisano Piątek o 18:06 1 minutę temu, hlystek napisał: Bardzo mnie cieszy Twoja zmiana zdania:) Takom z narzędziami coś pomieszał jak dobrze kojarzę, ale to już trzeba bardziej obeznanych kolegów pytać. Chętnie się czegoś dowiem i nauczę. dzięki. Nie tylko z narzędziami... W instrukcji brakuje dwóch-trzech części, które muszą być. Jak ktoś pierwszy raz lepi tygryska, to może się ździebko ździwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano Piątek o 18:10 Share Napisano Piątek o 18:10 To własnie tak miałem. Z przodu miał tylko uchwyty czy łopatę? Właz dowódcy zgodnie z instrukcją też chyba nie otworzy się jak na zdjęciu. Im bardziej grzebię tym więcej pytań:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 18:39 Autor Share Napisano Piątek o 18:39 Jak widzisz na fotkach od gustlika, łopaty nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano Piątek o 20:07 Share Napisano Piątek o 20:07 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Jednak będzie pudełkowe - zmieniłem zdanie Spróbuję - a czy się uda to inna sprawa - odwzorować to (no, nie do końca, coś „od siebie” trzeba dodać Ja zrobiłem na bazie RFM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano Piątek o 20:21 Share Napisano Piątek o 20:21 U mnie też leży więc podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano Piątek o 20:33 Share Napisano Piątek o 20:33 Takom podaje inne malowanie wieży i kadłuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 21:37 Autor Share Napisano Piątek o 21:37 Godzinę temu, mandrivecs napisał: Takom podaje inne malowanie wieży i kadłuba... Tak, zgadza się. Kolega meser262 już potwierdził, że jest to zgodne z tym co było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano Sobota o 14:10 Share Napisano Sobota o 14:10 16 godzin temu, Thalgonis napisał: Tak, zgadza się. Kolega meser262 już potwierdził, że jest to zgodne z tym co było Czyli z tym co podaje Takom rozumiem.?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Sobota o 14:46 Autor Share Napisano Sobota o 14:46 W dniu 31.12.2024 o 11:58, meser262 napisał: TAK. Ten model firmy Takom przedstawia właśnie autentyczny pojazd z czasów wojny. Pozdrawiam Krzysztof Jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano Sobota o 20:37 Share Napisano Sobota o 20:37 (edytowane) W dniu 31.12.2024 o 11:58, meser262 napisał: W dniu 28.12.2024 o 19:22, mandrivecs napisał: W tym zestawie zimmerit jest tylko na wieży. Na kadłubie brak. Czy one występowały w takiej konfiguracji? TAK. Ten model firmy Takom przedstawia właśnie autentyczny pojazd z czasów wojny. Pozdrawiam Krzysztof Moja odpowiedz dotyczyła konkretnego pytania. Jakie ma malowanie model Takoma (F01) tego nie wiem. Wiem że w modelu dali czerwone F01 z otokiem, a pojazd miał tylko otok biały. Pozdrawiam Krzysztof PS. Tygrys F01 miał uchwyty ma łopatę na przednim pancerzu. Edytowane Sobota o 20:45 przez meser262 PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 18:14 Autor Share Napisano Niedziela o 18:14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano Niedziela o 20:11 Share Napisano Niedziela o 20:11 Ładnie wymalowana wieża. Brak odkurzu. Jak tak będzie wyglądać cały model, to szykuje się niezła perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Niedziela o 20:35 Autor Share Napisano Niedziela o 20:35 Dziękuję, ale dół będzie „jednolity” - nie ma szansy na „wykazanie się” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek12 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 12 godzin temu, Thalgonis napisał: Dziękuję, ale dół będzie „jednolity” - nie ma szansy na „wykazanie się” Jakim areo malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu 18 minut temu, Krzysiek12 napisał: Jakim areo malujesz Iwatą BH - ale to nie ma znaczenia, bo cały czas zdarza się jakiś kleks, odkurz czy też pomarańczka, i potem to cholerstwo trzeba żmudnie poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu (edytowane) Taka “ciekawostka” Takom chyba poszedł na łatwiznę - dwa modele tigera, jeden oznaczony early- a drugi mid-produktion. Instrukcje do tych modeli nie różnią się niczym (strona po stronie) oprócz tego, że w mid jest dodana figurka Cariusa i ma wieży jest spluwa Edytowane 21 godzin temu przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Na okładkach są różnice , km, lampa bosh w innym miejscu, liny inaczej, koła, właz płyta nad silnikowa róźnice drobne, kombinuj teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu 49 minut temu, Thalgonis napisał: Taka “ciekawostka” Takom chyba poszedł na łatwiznę - dwa modele tigera, jeden oznaczony early- a drugi mid-produktion. Instrukcje do tych modeli nie różnią się niczym (strona po stronie) oprócz tego, że w mid jest dodana figurka Cariusa i ma wieży jest spluwa Nawet na tych dwóch pierwszych stronach instrukcji które pokazałeś - poszukaj różnic - podpowiem zacznij od góry - "baszta" dowódcy, potem dach wieży boki wieży i tak dalej. Przykład - popatrz na pkt.22 - w jednej jak i w drugiej instrukcji na dach wieży - poszukaj różnice. Jest tego dużo i pamiętać trzeba że to modernizacje, a nie zmiana pojazdu. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 godzin temu Autor Share Napisano 20 godzin temu Dobra chłopaki - macie rację Zawsze lubiłem w gazetkach peerelowskich obrazki „znajdz różnice” - widocznie zapomniałem jak się w to bawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Pewnie dlatego, że lecisz model za modelem i przestałeś już zwracać uwagę, na różniące w szczegółach poszczególne wersje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu 17 godzin temu, SFModel napisał: Brak odkurzu. Wydaje ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi