Markuz Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia Cześć. Po latach dobrnąłem do końca. Warsztat można zobaczyć tu: KLIK Pozdrawiam 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geronimo Napisano Wtorek o 20:32 Share Napisano Wtorek o 20:32 Łał pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano Środa o 06:16 Share Napisano Środa o 06:16 Fajnie widzieć kolejny budynek mojej produkcji ukończony Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Środa o 06:31 Share Napisano Środa o 06:31 Robi wrażenie, podoba mi się, wszystkiego tak akurat, ani za dużo ani za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano Sobota o 15:02 Share Napisano Sobota o 15:02 Super robota. Jedyne czego się czepnę to ustawienie figurek. Jeżeli oficer z mapą pokazuje coś czołgiście to ten podszedł by bliżej, by również mapę widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano wczoraj o 12:58 Share Napisano wczoraj o 12:58 Tak budynek, sceneria, scenka ciekawie, no ale jak już można się przyczepić to ten gruz na górze budynku to jak od linijki położony, sprawia wrażenie jakby ktoś go świeżo posadził jak w ogrodzie , brakuje mi syfu na pionowych ścianach po takiej demolce, jakiś kurz itd, gąsienice niby fajnie ze pracują , ale tył lewej nie do końca się ułożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Świetna scenka, dużo się dzieje, detale dopieszczone. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi