abtb Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Kolejny maluch od Zvezdy - tytułowy Tu-134UBL. Samolot był i jest używany do szkolenia pilotów latających na Tu-160. Sam model składa się bezproblemowo. To chyba jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy, model Zvezdy w tej skali. Nie będę ukrywał, ze ten samolot (Tu 134A/B) podoba mi się na tyle, ze mam już na składzie kalki na cztery polskie malowania Ale wracając do tematu..... i porannej kawy : Tupolew Tu 134UBL, 121 Gwardyjski Pułk Ciężkich Bombowców Dalekiego Zasięgu, Siły Powietrzne Federacji Rosyjskiej, baza lotnicza Engels, Rosja, 1995r. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Fajne te twoje maluchy podobają się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego (edytowane) Ładny. W porównaniu do mnie tempo pracy niesamowite.Która to już galeria w tym roku? Edytowane 23 Lutego przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Bardzo mnie się spodobał, cholercia teraz muszę sobie go kupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego (edytowane) Długi dziób dodaje mu uroku, ja wolę jednak przeszklone dziobki. Czekam na Tutki w Lotowskich barwach . A model jak już pisałem, bardzo fajny . Edytowane 23 Lutego przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, abtb napisał: ten samolot (Tu 134A/B) podoba mi się na tyle, ze mam już na składzie kalki na cztery... malowania Ja mam tak z Ił-76 2 godziny temu, abtb napisał: mam już na składzie kalki na cztery polskie malowania Jakie? Polskie? Boszz, świat się kończy. Sam modeli fajniutki, choć akutat ten samolot średnio mi się podoba. Edytowane 23 Lutego przez giberes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Oba modele bardzo ładnie wykonane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego Dziękuję panowie za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Lutego Autor Share Napisano 24 Lutego 22 godziny temu, Xmen napisał: Która to już galeria w tym roku? Druga 20 godzin temu, giberes napisał: Boszz, świat się kończy. Oj tam, oj tam. Bez przesady 20 godzin temu, giberes napisał: Polskie? To zawsze plus 100pkt na dzielni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego 9 minut temu, abtb napisał: Druga No właśnie a u mnie ani jednej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego W dniu 23.02.2025 o 08:38, abtb napisał: (Tu 134A/B) podoba mi się na tyle, ze mam już na składzie kalki na cztery polskie malowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Lutego Share Napisano 25 Lutego A modeli ile waść ukończył już w tym roku? Ja skończyłem dopiero pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Lutego Autor Share Napisano 26 Lutego 16 godzin temu, Xmen napisał: A modeli ile waść ukończył już w tym roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi