zloty Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Modelik P-35 z zestawu Special Hobby. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Podglądałem proces budowy u sąsiadów. Modelik bardzo fajny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca P-35 czyli PZL 50 Jastrząb po amerykańsku elegancko wyszedł nietuzinkowa kolorystyka, podoba się Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Marca Autor Share Napisano 9 Marca 5 minut temu, wuwumaster napisał: P-35 czyli PZL 50 Jastrząb po amerykańsku elegancko wyszedł nietuzinkowa kolorystyka, podoba się Pozdr ww Spód samolotu w kamuflażu i jeszcze zawadiacka fala w japońskim stylu. Musiałem wybrać to malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Super maszyna. Zestaw anten poraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grozny01 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Piękny fajne zardapania, dodają sporo realizmu bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca (edytowane) Seversky P-35, baza Bolling Field (obrona powietrzna stolicy kraju, także służyła jako baza szkoleniowa i organizacyjna dla personelu i jednostek udających się poza Stany kontynentalne), stan Washington, manewry sił lądowych i powietrznych, styczeń 1940 r. Piękny, słodki, śmietankowy... po prostu pyszny... Edytowane 23 Marca przez obłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi