Moses Napisano Środa o 16:52 Share Napisano Środa o 16:52 (edytowane) 7 lat czekał ten model na obfotografowanie, no dobra, od 7 lat czeka aby kupic sonde ACMI na koncówkę skrzydła, nie wiem czy sie doczeka ) Kultowy po Topgunie F-5F, dwu miejscowa wersja, swoją nazwą własna nawiązująca do pewnego radzieckiego mysliwca. Model to stare Italeri, po przeryciu, który mimo ze pochodzi z lat 80tych, daje nadal radę. Modle przedstawia maszynę dowodcy dywizjonu szkolnego VMFT-401 "Snipers", czyli dywizjonu Agressorów USMC z roku 2015. Edytowane Środa o 20:21 przez Moses 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 17:22 Share Napisano Środa o 17:22 Tigerek się podoba, jedna z moich ulubionych rur . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano Czwartek o 06:08 Share Napisano Czwartek o 06:08 Podoba się Jak na tak leciwy zestaw fajnie wyszło. Mam tylko jedną uwagę i pytanie. Uwaga: Jeden kolor ze zdjęcia oryginału wpada w ton bardziej niebieski, u ciebie wygląda na szary. Pytanie: Czy obecnie jest dostępny zestaw bardziej współczesny F-5 w 72-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Czwartek o 06:16 Autor Share Napisano Czwartek o 06:16 (edytowane) 8 minut temu, burzatg napisał: Podoba się Jak na tak leciwy zestaw fajnie wyszło. Mam tylko jedną uwagę i pytanie. Uwaga: Jeden kolor ze zdjęcia oryginału wpada w ton bardziej niebieski, u ciebie wygląda na szary. Pytanie: Czy obecnie jest dostępny zestaw bardziej współczesny F-5 w 72-ce Kwestia oświetlenia? Bo farby dobierane wg FSow Z F-5 czy to jedno czy dwu miejscowych mamy Italeri i później Dream Model, który też podobno nie jest wolny od wad a kosztuje swoje Edytowane Czwartek o 06:17 przez Moses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano Czwartek o 06:38 Share Napisano Czwartek o 06:38 (edytowane) OK, to zdjęcie rozwiewa moje wątpliwości Choć bardziej podoba mi się niebieski Edytowane Czwartek o 06:43 przez burzatg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano Piątek o 13:31 Share Napisano Piątek o 13:31 W dniu 9.04.2025 o 19:22, barszczo napisał: Tigerek się podoba, jedna z moich ulubionych rur . Tu raczej mamy dwururkę Mam sentyment do tego samolotu, bo popłeniłem go w 1:48 AFV group. a co do meritum - bardzo zgrabnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Piątek o 16:28 Share Napisano Piątek o 16:28 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 17:09 Share Napisano Piątek o 17:09 3 godziny temu, pulemiot napisał: Tu raczej mamy dwururkę Mam sentyment do tego samolotu, bo popłeniłem go w 1:48 AFV group. Też go popełniłem z AFV, a wcześniej z Monograma pakowanego przez Revella. Oba jednomiejscowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi