Moses Posted April 9, 2025 Posted April 9, 2025 (edited) 7 lat czeka艂 ten model na obfotografowanie, no dobra, od 7 lat czeka aby kupic sonde ACMI na聽 konc贸wk臋 skrzyd艂a, nie wiem czy sie doczeka ) Kultowy po Topgunie F-5F, dwu miejscowa wersja, swoj膮 nazw膮 w艂asna nawi膮zuj膮ca do pewnego radzieckiego mysliwca.聽 Model to stare Italeri, po przeryciu, kt贸ry mimo ze pochodzi z lat 80tych, daje nadal rad臋.聽 聽 Modle przedstawia maszyn臋 dowodcy dywizjonu szkolnego VMFT-401 "Snipers", czyli dywizjonu Agressor贸w USMC z roku 2015.聽 聽 聽 聽 Edited April 9, 2025 by Moses 16 Quote
barszczo Posted April 9, 2025 Posted April 9, 2025 Tigerek si臋 podoba, jedna z moich ulubionych rur . Quote
burzatg Posted April 10, 2025 Posted April 10, 2025 Podoba si臋 Jak na tak leciwy zestaw fajnie wysz艂o. Mam tylko jedn膮 uwag臋 i pytanie. Uwaga: Jeden kolor ze zdj臋cia orygina艂u wpada w ton bardziej niebieski, u ciebie wygl膮da na szary.聽 Pytanie: Czy obecnie jest dost臋pny zestaw bardziej wsp贸艂czesny F-5 w 72-ce Quote
Moses Posted April 10, 2025 Author Posted April 10, 2025 (edited) 8 minut temu, burzatg napisa艂: Podoba si臋 Jak na tak leciwy zestaw fajnie wysz艂o. Mam tylko jedn膮 uwag臋 i pytanie. Uwaga: Jeden kolor ze zdj臋cia orygina艂u wpada w ton bardziej niebieski, u ciebie wygl膮da na szary.聽 Pytanie: Czy obecnie jest dost臋pny zestaw bardziej wsp贸艂czesny F-5 w 72-ce 聽 聽 Kwestia o艣wietlenia? Bo farby dobierane wg FSow 聽 Z F-5 czy to jedno czy dwu miejscowych mamy Italeri i p贸藕niej Dream Model, kt贸ry te偶 podobno nie jest wolny od wad a kosztuje swoje Edited April 10, 2025 by Moses 1 Quote
burzatg Posted April 10, 2025 Posted April 10, 2025 (edited) OK, to zdj臋cie rozwiewa moje w膮tpliwo艣ci Cho膰 bardziej podoba mi si臋 niebieski Edited April 10, 2025 by burzatg Quote
pulemiot Posted April 11, 2025 Posted April 11, 2025 W dniu 9.04.2025 o 19:22, barszczo napisa艂: Tigerek si臋 podoba, jedna z moich ulubionych rur . Tu raczej mamy dwururk臋聽聽聽 Mam sentyment do tego samolotu, bo pop艂eni艂em go w 1:48 AFV group. a co do meritum - bardzo zgrabnie wysz艂o Quote
barszczo Posted April 11, 2025 Posted April 11, 2025 3 godziny temu, pulemiot napisa艂: Tu raczej mamy dwururk臋聽聽聽 Mam sentyment do tego samolotu, bo pop艂eni艂em go w 1:48 AFV group. Te偶 go pope艂ni艂em z AFV, a wcze艣niej z Monograma pakowanego przez Revella. Oba jednomiejscowe. 1 Quote
Staryfajter1954 Posted May 5, 2025 Posted May 5, 2025 Bardzo si臋 chwali, 偶e trasujezz linie podzia艂owe z wypuk艂ych na wkl臋s艂e. Trening czyni mistrza ! Ciekawy model i ciekawie si臋 prezentuj膮cy. 聽Fajnie wyszed艂.聽 Quote
Recommended Posts