Moses Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) 7 lat czekał ten model na obfotografowanie, no dobra, od 7 lat czeka aby kupic sonde ACMI na koncówkę skrzydła, nie wiem czy sie doczeka ) Kultowy po Topgunie F-5F, dwu miejscowa wersja, swoją nazwą własna nawiązująca do pewnego radzieckiego mysliwca. Model to stare Italeri, po przeryciu, który mimo ze pochodzi z lat 80tych, daje nadal radę. Modle przedstawia maszynę dowodcy dywizjonu szkolnego VMFT-401 "Snipers", czyli dywizjonu Agressorów USMC z roku 2015. Edytowane 9 Kwietnia przez Moses 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Tigerek się podoba, jedna z moich ulubionych rur . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Podoba się Jak na tak leciwy zestaw fajnie wyszło. Mam tylko jedną uwagę i pytanie. Uwaga: Jeden kolor ze zdjęcia oryginału wpada w ton bardziej niebieski, u ciebie wygląda na szary. Pytanie: Czy obecnie jest dostępny zestaw bardziej współczesny F-5 w 72-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia (edytowane) W dniu 10.04.2025 o 06:08, burzatg napisał: Podoba się Jak na tak leciwy zestaw fajnie wyszło. Mam tylko jedną uwagę i pytanie. Uwaga: Jeden kolor ze zdjęcia oryginału wpada w ton bardziej niebieski, u ciebie wygląda na szary. Pytanie: Czy obecnie jest dostępny zestaw bardziej współczesny F-5 w 72-ce Expand Kwestia oświetlenia? Bo farby dobierane wg FSow Z F-5 czy to jedno czy dwu miejscowych mamy Italeri i później Dream Model, który też podobno nie jest wolny od wad a kosztuje swoje Edytowane 10 Kwietnia przez Moses 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia (edytowane) OK, to zdjęcie rozwiewa moje wątpliwości Choć bardziej podoba mi się niebieski Edytowane 10 Kwietnia przez burzatg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 9.04.2025 o 17:22, barszczo napisał: Tigerek się podoba, jedna z moich ulubionych rur . Expand Tu raczej mamy dwururkę Mam sentyment do tego samolotu, bo popłeniłem go w 1:48 AFV group. a co do meritum - bardzo zgrabnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia W dniu 11.04.2025 o 13:31, pulemiot napisał: Tu raczej mamy dwururkę Mam sentyment do tego samolotu, bo popłeniłem go w 1:48 AFV group. Expand Też go popełniłem z AFV, a wcześniej z Monograma pakowanego przez Revella. Oba jednomiejscowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi