Stojkovic Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Pierwsza tak poważna winieta ukończona. Model bazowy Tygrysa to Dragon. Wagon transportowy i namiot zeltbahn -T-model Figurki Rado Miniatures Moje ulubione ujęcie 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Chyba fizyka tu poległa miejscami Edytowane 13 Kwietnia przez patrykd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia (edytowane) No nie ma modeli doskonałych, sporo pracy włożone, to należy docenić, jako całość sprawia dobre wrażenie, no faktycznie liny powinny być prostsze, ale jest jak jest, znaczy się dobrze Edytowane 13 Kwietnia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Świetny, widać masę pracy! Aż chaciałoby się machnąć taką lawetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Super diorama -nie nudna, figurki Niemców ożywiają torowisko . Kupę dobrej modelarskiej i malarskiej roboty widać w każdym zakamarku. Roślinność pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Scenka i diorama super podoba się . Nie przemawia do mnie mocowanie czołgu na wagonie bo przy gwałtownym hamowaniu wyrwało by całą podłogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Model generalnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Gratulacje. Bardzo podoba mi się robota z tygryskiem. Wagon i sama scenka, roślinność i figurki 10/10 Powyższe uwagi z linami faktycznie celne, ale i tak całość robi wrażenie. i wywołuje zdrową zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia W dniu 13.04.2025 o 12:59, Adamo722 napisał: Nie przemawia do mnie mocowanie czołgu na wagonie bo przy gwałtownym hamowaniu wyrwało by całą podłogę . Expand Na szczęście szwabskim inżynierom to mocowanie przemawiało bo tak właśnie to wyglądało. A scenka chyba mnie w końcu zmotywowała żebym dokończył swój zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Edytowane 14 Kwietnia przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia Z tego co wiem, to typów mocowań było kilka - w zależności od typu wagonu. Ja wybrałem wariant "early" z otworami na liny w podłodze. Wariant "late" nie miał tych otworów stąd mocowanie do haków na burcie - a przynajmniej taka jest moja interpretacja. Dodatkowo kierowałem się grafiką ilustrująca sposób przewożenia Tygrysa na tym typie wagonu. Ostatecznie cieszę się, że moja praca w większości przypadła Wam do gustu. Będzie do zobaczenia na żywo w Moson i na festiwalu w Jaworznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Całość wygląda bardzo pysznie. Drobiazgi nie zmieniają całkowitego odbioru bardzo udanej dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Na żywo widziałem , bardzo fajny model. Co do drobnych potknięć cóż , nobody is perfect . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 17 godzin temu, bulik58 napisał: Na żywo widziałem , bardzo fajny model. Co do drobnych potknięć cóż , nobody is perfect . Expand Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli” (J 20, 29b) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, robertmodelarz napisał: Expand Jak widać wąchanie w połączeniu z przedawkowaniem czy to substancji ew. płynów skutkuje różnymi objawami , jedni widzą białe myszki z czerwonymi oczkami , innym wydaje się być apostołem któremu objawił się zmartwychwstały Jezus. P.S. Stojkovic sorry za wpis nie w temacie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi