Stojkovic Napisano Niedziela o 09:14 Share Napisano Niedziela o 09:14 Pierwsza tak poważna winieta ukończona. Model bazowy Tygrysa to Dragon. Wagon transportowy i namiot zeltbahn -T-model Figurki Rado Miniatures Moje ulubione ujęcie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Niedziela o 09:31 Share Napisano Niedziela o 09:31 (edytowane) Chyba fizyka tu poległa miejscami Edytowane Niedziela o 09:31 przez patrykd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Niedziela o 11:34 Share Napisano Niedziela o 11:34 (edytowane) No nie ma modeli doskonałych, sporo pracy włożone, to należy docenić, jako całość sprawia dobre wrażenie, no faktycznie liny powinny być prostsze, ale jest jak jest, znaczy się dobrze Edytowane Niedziela o 12:15 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano Niedziela o 11:57 Share Napisano Niedziela o 11:57 Świetny, widać masę pracy! Aż chaciałoby się machnąć taką lawetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Niedziela o 12:30 Share Napisano Niedziela o 12:30 Super diorama -nie nudna, figurki Niemców ożywiają torowisko . Kupę dobrej modelarskiej i malarskiej roboty widać w każdym zakamarku. Roślinność pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 12:59 Share Napisano Niedziela o 12:59 Scenka i diorama super podoba się . Nie przemawia do mnie mocowanie czołgu na wagonie bo przy gwałtownym hamowaniu wyrwało by całą podłogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Niedziela o 19:17 Share Napisano Niedziela o 19:17 Model generalnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano wczoraj o 10:22 Share Napisano wczoraj o 10:22 Gratulacje. Bardzo podoba mi się robota z tygryskiem. Wagon i sama scenka, roślinność i figurki 10/10 Powyższe uwagi z linami faktycznie celne, ale i tak całość robi wrażenie. i wywołuje zdrową zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano wczoraj o 11:19 Share Napisano wczoraj o 11:19 22 godziny temu, Adamo722 napisał: Nie przemawia do mnie mocowanie czołgu na wagonie bo przy gwałtownym hamowaniu wyrwało by całą podłogę . Na szczęście szwabskim inżynierom to mocowanie przemawiało bo tak właśnie to wyglądało. A scenka chyba mnie w końcu zmotywowała żebym dokończył swój zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano wczoraj o 13:02 Share Napisano wczoraj o 13:02 (edytowane) Edytowane wczoraj o 13:03 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano wczoraj o 15:32 Autor Share Napisano wczoraj o 15:32 Z tego co wiem, to typów mocowań było kilka - w zależności od typu wagonu. Ja wybrałem wariant "early" z otworami na liny w podłodze. Wariant "late" nie miał tych otworów stąd mocowanie do haków na burcie - a przynajmniej taka jest moja interpretacja. Dodatkowo kierowałem się grafiką ilustrująca sposób przewożenia Tygrysa na tym typie wagonu. Ostatecznie cieszę się, że moja praca w większości przypadła Wam do gustu. Będzie do zobaczenia na żywo w Moson i na festiwalu w Jaworznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano wczoraj o 16:57 Share Napisano wczoraj o 16:57 Całość wygląda bardzo pysznie. Drobiazgi nie zmieniają całkowitego odbioru bardzo udanej dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi