Roobert Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Witajcie, budowa Goździka dobiegła końca. Teraz może dołączyć do grona współczesnych polskich pojazdów. Do budowy wykorzystałem zestaw Skifa, żywiczne koła Armo i elementy fototrawione Eduarda. Malowany w całości pędzlem Humbrolami. Wash to oleje artystyczne, reszta brudu to suche pastele i pigment Agamy. Jestem zadowolony z efektu bo nie przesadziłem z obiciami. Robione są głównie przecierki. Fotki robione w moim prymitywnym studiu fotograficznym . Pogoda jest tak paskudna, że nie ma nawet mowy o robieniu w świetle dziennym. Hmm co by tu teraz zacząć, Mi-2 w 1:72 czy Strykera z AFV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Suuuper!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Wiem, że się powtarzam ale ten napis... A poza tym wszystko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Zabejcuj podstawkę i pokryj lakierem będzie wyglądać bardziej elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Bardzo ładny Goździk! W ogóle nie widać, że malowany pędzlem, fajnie okurzony w kontekście winietki, numer z tyłu troszkę odstaje jakościa wykonania od reszty, ale ogólnej oceny to nie psuje. Mam nadzieję też go kiedyś popełnić i jak wyjdzie mi tak, jak twój to będę usatysfakcjonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 great ale ten napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Świetny no i z Polski PS: rób strykera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Bardzo realistyczny podoba mi się. Niezbyt obfite brudzenie takie w sam raz jak faktycznie być powinno. Poza tym bardzo dokładnie sklejony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 superancki tak dokładnie, zabejcuj podstawkę, ładnym kolorem jest wiśnia ja mam wszystkie wiśniowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Fajnie Ci wyszedł, ja pewnie bym dał mocniejszego washa, super podstawka (lepsza niż moja do Twardego). PS. wybacz że ci robię konkurencję z MTLB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 eee a co to za konkurencja. Właśnie dobrze, że jest sporo pojazdów polskich bo do tej pory to bida była. Teraz przynajmniej trochę nadgoniliśmy . No to kto teraz robi coś polskiego ? Dzięki wszystkim za ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 No to kto teraz robi coś polskiego ? Ja robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 PS: rób strykera kto robi strykera to do mnie czy do Roberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 No to kto teraz robi coś polskiego ? Ja miałem taki plan, że irackiego zrobię Goździka, a polskiego BWP-1... Wyszło inaczej i lepiej żebym nie lepił naszego 2S1... bym się skompromitował przed Twoim dziełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 Przesadzasz 93mati , tylko wybierz konkretny egzemplarz bo ten który ja robiłem różni się nieco od tych w walkaroundzie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Klasa... oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 Model Fajny - a podłoże to bajer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi_S Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Witam Fajnie wykonane. Naprawdę robi wrażenie. Dla mnie osobiście miłe wspomnienie wojska. W baterii w której kiedyś byłem mieliśmy 6 sztuk. Wszystkie były malowane na jednolity ciemnozielony, kolor. Moje gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi