ams Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Witam. i jak to u mnie po N1k2 - na drugą nóżkę XD Odrobinkę podziurkowany, choć na fotkach jakoś to nie bardzo widać. kalka "ZAając" z HobbyBosa. insygnia narodowe z techmodu. Zapraszam do obejrzenia :c) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Bardzo sympatyczny P-51. Obrodziło nimi ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia 44 minuty temu, Woit napisał: P-51. Obrodziło nimi ostatnio Po co tyle tych Mustangów i Meserów. Każdy marzy o zbudowaniu Biesa. Gdyby tylko ktoś wypuścił. Zaraz, chwila... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Sympatyczny, fajny, znaczy podobasie. Kalkomanii z nazwą własną ani wydechów czepiał się nie będę, bo znowu wyjdę na osobnika bez krawata W zasadzie, to właśnie wyszedłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia 6 godzin temu, Soris napisał: Kalkomanii z nazwą własną ani wydechów czepiał się nie będę, Ależ bardzo proszę... Czep się. Z kalkomania mi nic nie zrobię, (domyślam się , że za duże) bo innych nie mam, a w ręce takiego kunsztu żeby namalować to nie mam. A co z wydechami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Kalkomanie oprócz tego, że są za duże, to przede wszystkim, praktycznie nie powinno tam być światła między literami, w oryginale one zachodzą na siebie. No, ale są jakie dał HB. Jeśli chodzi o wydechy, to w Twoim modelu wydają się być za długie i o zbyt małej średnicy(?), ale może to tylko złudzenie optyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 25 Kwietnia Autor Share Napisano 25 Kwietnia 18 minut temu, Soris napisał: Kalkomanie oprócz tego, że są za duże, to przede wszystkim, praktycznie nie powinno tam być światła między literami, w oryginale one zachodzą na siebie. No, ale są jakie dał HB. Jeśli chodzi o wydechy, to w Twoim modelu wydają się być za długie i o zbyt małej średnicy(?), ale może to tylko złudzenie optyczne. No tak... dzięki za uwagi. Może skuszę się i wezmę pędzelek i pogrubię lilterki... ale i tak są za duże więc boję się że powstanie duża niebieska plama... A co do wydechów... to standardowy wyrób tamiya. ale popże znajdę coś na podmianę z Eduarda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia (edytowane) Nie wiem, czy pogrubianie nie pogorszy sprawy, zaczekaj, może greatgonzo zna jakieś zdjęcie z napisem w tym stylu. Ja widziałem takie "rozstrzelone" tylko na warbirdzie, na trzech z epoki są "ściśnięte". Poza tym, jeśli Ci to nie przeszkadza to nie ma chyba sensu. Są kalkomanie Draw Decal https://www.mojehobby.pl/products/North-American-P-51-D-Jumpin-Jacques-G-SIJJ-62230511.html , ale za tą cenę masz cały model Hasegawy https://www.mojehobby.pl/products/P-51D-MUSTANG-2381006.html, co prawda ten napis też chyba taki idealny nie jest, ale dużo lepszy niż HB. Edytowane 25 Kwietnia przez Soris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia Nawet nie zamierzam sprawdzać. To nie były tanie rzeczy. Gdyby zaistniała potrzeba, raczej zachowano by panel, niż malowano nowe literki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Prześwietny Koniczek wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Poniedziałek o 08:27 Share Napisano Poniedziałek o 08:27 Fajny Mustang ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi