PiotrLan Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 Więc jak te linie podziału można "wzmocnić"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 WASH viewtopic.php?t=6669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrLan Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 wielkie dzięki krzychu-onisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 jak tam prace nad T-boltem?? czyżby przerwa świąteczno - noworoczna ? bo ja tu czekam jak ci on wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Informacja: jachud3 ma odcięty net i jak mu naprawią to wznowi relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 uuuu ok ok, mój błąd thx, gdzieś mi to umknęło no to cóż - cierpliwie czekam aż neta naprawią pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Neta nie naprawili, piszę od kolegi z kompa. Więc sprawa ma się tak, iż... skończyłem xD jak tylko mnie podłączą z powrotem dam zaległe fotki z warsztatu i galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Byłem, widziałem i mi się podoba Więcej nie powiem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 czekam z niecierpliwością chyba jaki "tunderbolt" walnął w jakiś przekaźnik, skoro tak długo neta nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Dawaj dawaj fotki bo też jestem ciekaw jak ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 Niestety, magiczna neostrada cały czas nawala :/ Teraz piszę ze szkoły. Na fotki musicie poczekać jeszcze trochę :S Wybaczcie. Za to ruszyłem już z budową konkursowego modelu King Tigera od Dragona. Mam nadzieję, że niedługo mnie podłączą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Ha! Jestem podłączony, więc zaraz zapodam zdjęcia Chyba serwer obciążę No, to macie co oglądać: Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Dla mnie bomba, fajny Tylko moze przybrudzenie w okolicy karabinow mogles wykonac inaczej, moim zdaniem smugi powinny byc wezsze oddzielone od siebie(kazde dzialko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 23 Września 2009 Share Napisano 23 Września 2009 Jeśli można wiedzieć. To czym jak przybrudziłeś kokpit i kadłub? (chodzi mi o to na zielonej farbie). I na jaki kolor pomalowałeś pasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 24 Września 2009 Autor Share Napisano 24 Września 2009 Ktoś odkopał mojego T-bolta Kokpit (z tego co pamiętam) brudziłem czarnym i srebrnym drybrushem z przewagą srebrnego. Pasy pomalowałem na beżowo, jeśli mnie pamięć nie myli to 89 Revella. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 A ja mam takie pytanko, czy przednie skrzydła trzeba dać lekko pod skosem? Bo nie chcę popełnić gafy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark2 Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 lekko zawsze można użyć googla http://images.google.pl/images?q=p-47%20blueprint&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid xd Napisano 29 Września 2009 Share Napisano 29 Września 2009 lekko zawsze można użyć googla http://images.google.pl/images?q=p-47%20blueprint&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Dzięki dark2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi