Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak tam prace nad T-boltem?? czyżby przerwa świąteczno - noworoczna ? bo ja tu czekam jak ci on wyjdzie

Napisano

Informacja:

jachud3 ma odcięty net i jak mu naprawią to wznowi relacje.

Napisano

uuuu ok ok, mój błąd thx, gdzieś mi to umknęło no to cóż - cierpliwie czekam aż neta naprawią pozdr!

Napisano

Neta nie naprawili, piszę od kolegi z kompa. Więc sprawa ma się tak, iż... skończyłem xD jak tylko mnie podłączą z powrotem dam zaległe fotki z warsztatu i galerię:)

Napisano

Byłem, widziałem i mi się podoba

Więcej nie powiem XD

Napisano

czekam z niecierpliwością:) chyba jaki "tunderbolt" walnął w jakiś przekaźnik, skoro tak długo neta nie masz

Napisano

Dawaj dawaj fotki bo też jestem ciekaw jak ci wyszedł

Napisano

Niestety, magiczna neostrada cały czas nawala :/ Teraz piszę ze szkoły. Na fotki musicie poczekać jeszcze trochę :S Wybaczcie. Za to ruszyłem już z budową konkursowego modelu King Tigera od Dragona. Mam nadzieję, że niedługo mnie podłączą.

Napisano

Dla mnie bomba, fajny

Tylko moze przybrudzenie w okolicy karabinow mogles wykonac inaczej, moim zdaniem smugi powinny byc wezsze oddzielone od siebie(kazde dzialko).

• 8 months later...
Napisano

Jeśli można wiedzieć. To czym jak przybrudziłeś kokpit i kadłub? (chodzi mi o to na zielonej farbie). I na jaki kolor pomalowałeś pasy?

Napisano

:o Ktoś odkopał mojego T-bolta Kokpit (z tego co pamiętam) brudziłem czarnym i srebrnym drybrushem z przewagą srebrnego. Pasy pomalowałem na beżowo, jeśli mnie pamięć nie myli to 89 Revella.

pzdr.

Napisano

A ja mam takie pytanko, czy przednie skrzydła trzeba dać lekko pod skosem? Bo nie chcę popełnić gafy...