sianko Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Dobry wieczór Taki mały krasnal wpadł mi w oko, więc na szybko sobie go skleiłem. A że to Eduard( dual combo), budowa należała do tych przyjemniejszych. Model przedstawia maszynę sierżanta M.Boyau z 17 eskadry, lato 1917. No i prosto z pudła tym razem 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Skąd wziąłeś tak dużą jednogroszówkę? A maluch wyśmienity . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 14 godzin temu, barszczo napisał: Skąd wziąłeś tak dużą jednogroszówkę? NBP wypuściło kilka lat temu specjalną edycję dla modelarzy... Model uroczy, zwłaszcza wrażenie robi to gołe drewno w centropłacie. Brudzenie też świetnie wykonane. Mam tylko wrażenie, że srebrzanka zrobiła lekką "kaszkę" na powierzchni (z tzw. własnej autopsji wiem, że czasem trudno jej uniknąć). Z czego robiłeś naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 15:36 Share Napisano Niedziela o 15:36 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Poniedziałek o 08:25 Share Napisano Poniedziałek o 08:25 Mam słabość do szmatolotow chociaż ich modeli nie buduję. Mimo to lubię popatrzeć na ładnie wykonany model takiej maszyny. Fajny Nieuport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano Poniedziałek o 17:20 Share Napisano Poniedziałek o 17:20 Gratulacje.Ja walczę w 32, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano Poniedziałek o 17:37 Share Napisano Poniedziałek o 17:37 Straszne maleństwo. Gratulacje za wykonanie takiego mikrusa na naprawdę niezłym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi