sianko Posted May 2 Share Posted May 2 Dobry wieczór Taki mały krasnal wpadł mi w oko, więc na szybko sobie go skleiłem. A że to Eduard( dual combo), budowa należała do tych przyjemniejszych. Model przedstawia maszynę sierżanta M.Boyau z 17 eskadry, lato 1917. No i prosto z pudła tym razem 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted May 2 Share Posted May 2 Skąd wziąłeś tak dużą jednogroszówkę? A maluch wyśmienity . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmut Posted May 3 Share Posted May 3 14 godzin temu, barszczo napisał: Skąd wziąłeś tak dużą jednogroszówkę? NBP wypuściło kilka lat temu specjalną edycję dla modelarzy... Model uroczy, zwłaszcza wrażenie robi to gołe drewno w centropłacie. Brudzenie też świetnie wykonane. Mam tylko wrażenie, że srebrzanka zrobiła lekką "kaszkę" na powierzchni (z tzw. własnej autopsji wiem, że czasem trudno jej uniknąć). Z czego robiłeś naciągi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 4 Share Posted May 4 Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted May 5 Share Posted May 5 Mam słabość do szmatolotow chociaż ich modeli nie buduję. Mimo to lubię popatrzeć na ładnie wykonany model takiej maszyny. Fajny Nieuport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek Posted May 5 Share Posted May 5 Gratulacje.Ja walczę w 32, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boch Posted May 5 Share Posted May 5 Straszne maleństwo. Gratulacje za wykonanie takiego mikrusa na naprawdę niezłym poziomie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skarczu Posted May 29 Share Posted May 29 Podoba mi się . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts