sianko Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 Dobry wieczór Taki mały krasnal wpadł mi w oko, więc na szybko sobie go skleiłem. A że to Eduard( dual combo), budowa należała do tych przyjemniejszych. Model przedstawia maszynę sierżanta M.Boyau z 17 eskadry, lato 1917. No i prosto z pudła tym razem 20 Cytuj
barszczo Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 Skąd wziąłeś tak dużą jednogroszówkę? A maluch wyśmienity . 1 Cytuj
Helmut Napisano 3 Maja 2025 Napisano 3 Maja 2025 14 godzin temu, barszczo napisał: Skąd wziąłeś tak dużą jednogroszówkę? NBP wypuściło kilka lat temu specjalną edycję dla modelarzy... Model uroczy, zwłaszcza wrażenie robi to gołe drewno w centropłacie. Brudzenie też świetnie wykonane. Mam tylko wrażenie, że srebrzanka zrobiła lekką "kaszkę" na powierzchni (z tzw. własnej autopsji wiem, że czasem trudno jej uniknąć). Z czego robiłeś naciągi? Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 5 Maja 2025 Napisano 5 Maja 2025 Mam słabość do szmatolotow chociaż ich modeli nie buduję. Mimo to lubię popatrzeć na ładnie wykonany model takiej maszyny. Fajny Nieuport. Cytuj
Boch Napisano 5 Maja 2025 Napisano 5 Maja 2025 Straszne maleństwo. Gratulacje za wykonanie takiego mikrusa na naprawdę niezłym poziomie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi