kowal76 Napisano Niedziela o 10:13 Share Napisano Niedziela o 10:13 Ostatnio mam zajawkę na stare modele vintage. Zrobiłem na szybko sobie P-40 Matchboxa, tak jak kiedyś bym zrobił, czyli bez użycia szpachlówki, śladów eksploatacji itp. Jeszcze jakiś czas temu nawet bym nie spojrzał na tego typu model, a czym człowiek starszy, to upodobania się zmieniają :). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano Niedziela o 10:56 Share Napisano Niedziela o 10:56 Ach te cudowne linie!!! To jest właśnie Matchbox. Uwielbiam takie modele, mają swój niezaprzeczalny urok. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano Niedziela o 13:48 Autor Share Napisano Niedziela o 13:48 Mają swój urok, to fakt :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 14:16 Share Napisano Niedziela o 14:16 Tak kiedyś wyglądało modelarstwo. Nikt nie narzekał na linie podziału. Kleiło się to co było dostępne. Fajnie wygląda ten P-40. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano Niedziela o 14:56 Share Napisano Niedziela o 14:56 I piknie. Samolot wygląda jak samolot, a nie zużyta paczka chusteczek higienicznych... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionyx Napisano Niedziela o 19:05 Share Napisano Niedziela o 19:05 Szkoda, że nie trzyma wymiarów. Zupełnie jak nie Matchbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Niedziela o 19:11 Share Napisano Niedziela o 19:11 Kryzys wieku średniego. ale to nie jest groźne. Elegancki modelik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Niedziela o 19:20 Share Napisano Niedziela o 19:20 (edytowane) Pikno rzecz. (Ale opony to byś mógł pilniczkiem potraktować - ostatnie zdjęcie.) 9 godzin temu, kowal76 napisał: Jeszcze jakiś czas temu nawet bym nie spojrzał na tego typu model, a czym człowiek starszy, to upodobania się zmieniają :). Po prostu jak mawiał Duńczyk: "Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a wzrasta popyt na święty spokój." Edytowane Niedziela o 19:22 przez Baas ArK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 20:42 Share Napisano Niedziela o 20:42 Piękny, aż szkoda było robić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Poniedziałek o 07:57 Share Napisano Poniedziałek o 07:57 Lubie takie luźne dłubanko z nutą sentymentalizmu Bardzo fajny modelik wyskrobałeś Trza będzie sobie zapolować na tego P-40 bo bardzo przyjemnie wygląda Ja też ostatnio sentymentalnie ulepiłem Mustanga z pudełka zapałek i niebawem go pokażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano Poniedziałek o 15:21 Autor Share Napisano Poniedziałek o 15:21 18 godzin temu, barszczo napisał: Piękny, aż szkoda było robić . Mam jeszcze w pudełkach kilka innych Matchboxów :0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi