kowal76 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Ostatnio mam zajawkę na stare modele vintage. Zrobiłem na szybko sobie P-40 Matchboxa, tak jak kiedyś bym zrobił, czyli bez użycia szpachlówki, śladów eksploatacji itp. Jeszcze jakiś czas temu nawet bym nie spojrzał na tego typu model, a czym człowiek starszy, to upodobania się zmieniają :). 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Ach te cudowne linie!!! To jest właśnie Matchbox. Uwielbiam takie modele, mają swój niezaprzeczalny urok. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja Mają swój urok, to fakt :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Tak kiedyś wyglądało modelarstwo. Nikt nie narzekał na linie podziału. Kleiło się to co było dostępne. Fajnie wygląda ten P-40. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja I piknie. Samolot wygląda jak samolot, a nie zużyta paczka chusteczek higienicznych... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionyx Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Szkoda, że nie trzyma wymiarów. Zupełnie jak nie Matchbox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Kryzys wieku średniego. ale to nie jest groźne. Elegancki modelik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja (edytowane) Pikno rzecz. (Ale opony to byś mógł pilniczkiem potraktować - ostatnie zdjęcie.) 9 godzin temu, kowal76 napisał: Jeszcze jakiś czas temu nawet bym nie spojrzał na tego typu model, a czym człowiek starszy, to upodobania się zmieniają :). Po prostu jak mawiał Duńczyk: "Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a wzrasta popyt na święty spokój." Edytowane 25 Maja przez Baas ArK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Piękny, aż szkoda było robić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja Lubie takie luźne dłubanko z nutą sentymentalizmu Bardzo fajny modelik wyskrobałeś Trza będzie sobie zapolować na tego P-40 bo bardzo przyjemnie wygląda Ja też ostatnio sentymentalnie ulepiłem Mustanga z pudełka zapałek i niebawem go pokażę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Maja Autor Share Napisano 26 Maja 18 godzin temu, barszczo napisał: Piękny, aż szkoda było robić . Mam jeszcze w pudełkach kilka innych Matchboxów :0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi