abtb Napisano 4 Czerwca 2025 Share Napisano 4 Czerwca 2025 Tupolew Tu-134A w barwach naszego narodowego przewoźnika czyli LOT-u 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Czerwca 2025 Share Napisano 4 Czerwca 2025 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 24 Czerwca 2025 Share Napisano 24 Czerwca 2025 Świetne malowanie, szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 24 Czerwca 2025 Share Napisano 24 Czerwca 2025 Teraz dopiero widzę... Pierwszy samolot którym w ogóle leciałem! Wyszedł bardzo dobrze, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 7 Maja Share Napisano 7 Maja Bardzo ładny Tu-134 w 144. Elegancka praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja Bardzo efektowny model! Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 9 Maja Autor Share Napisano 9 Maja W dniu 7.05.2026 o 22:38, Staryfajter1954 napisał: Elegancka praca. W dniu 8.05.2026 o 17:10, rhinoceros napisał: Bardzo efektowny model! Ach, jak miło na rocznicę budowy (prawie bo do czerwca jeszcze kilka dni ) WIELKIE DZIĘKI panowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja Kurde, już myślałem, ze kolejna Tutka powstała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 12 godzin temu, Grzes napisał: już myślałem, ze kolejna Tutka powstała... Grunt to pozytywne myślenie Jak to mawiają -myśl -a będzie ci dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja 13 minut temu, abtb napisał: myśl -a będzie ci dane Tak też uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi