Szydercza Gała Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Leżał sobie smutny w szafie od lat, kupiłem kiedyś przy okazji kupowania podłodki tego samego producenta. To mój pierwszy cios w tej skali, co innego malować jakichś pajaców w 72 a co innego takiego dużego dziada. Następny bedzie lepszy, ale generalnie jestem z niego ZADOWOLONY, a to jak wiadomo jest najważniejsze Podstawek zmajstrowałem we własnym zakresie, NA LUZAKU. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Ten mech/ glony to strasznie jakieś fluorescencyjne - radioaktywne czy co A sam matros - cymesik. Nawet ta pijacka opalenizna mu pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca żeby tradycji stało się zadość...... FspUłporada leci.... bruzdy mające udawać styki kamieniarskie do wyżłobienia głębiej koniecznie teraz jest jak z mur z aliexpres 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Godzinę temu, M.A.V. napisał: FspUłporada leci.... bruzdy mające udawać styki kamieniarskie do wyżłobienia głębiej koniecznie ............... Ależ Zbychu - daj spokój i weź pod uwagę, że: 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: To mój pierwszy cios w tej skali, co innego malować jakichś pajaców w 72 a co innego takiego dużego dziada. z czego wnioskować należy, iż z Gały czeladnik dopiero w tym zawodzie. 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Następny bedzie lepszy, Obiecuje poprawę, nauczy się, zda stosowne egzaminy, to i do cechu jako majstra przyjmą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 4 minuty temu, abtb napisał: ...nauczy się, zda stosowne egzaminy, to i do cechu jako majstra przyjmą Wpierw to na czeladnika, bo do majstra droga jeszcze daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 2 minuty temu, Rafał B napisał: Wpierw to na czeladnika, No przecież: 10 minut temu, abtb napisał: z czego wnioskować należy, iż z Gały czeladnik dopiero w tym zawodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca 19 minut temu, abtb napisał: z czego wnioskować należy, iż z Gały czeladnik dopiero w tym zawodzie. Zatem jako czeladnik w cechu już jest... 19 minut temu, abtb napisał: to i do cechu jako majstra przyjmą ...więc ponownie do tegoż cechu na majstra przyjmować go nie muszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca Sympatyczny PSZYjemniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Lipca Share Napisano 13 Lipca (edytowane) 31 minut temu, Rafał B napisał: na majstra przyjmować go nie muszą W dawnych czasach w moim wielkim landzie rzemieślnik nie należący do cechu nazywał się partaczem. Serio. Hendryk Ok. Edytowane 13 Lipca przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Lipca Autor Share Napisano 13 Lipca TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi