Szydercza Gała Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 Leżał sobie smutny w szafie od lat, kupiłem kiedyś przy okazji kupowania podłodki tego samego producenta. To mój pierwszy cios w tej skali, co innego malować jakichś pajaców w 72 a co innego takiego dużego dziada. Następny bedzie lepszy, ale generalnie jestem z niego ZADOWOLONY, a to jak wiadomo jest najważniejsze Podstawek zmajstrowałem we własnym zakresie, NA LUZAKU. 4 Cytuj
abtb Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 Ten mech/ glony to strasznie jakieś fluorescencyjne - radioaktywne czy co A sam matros - cymesik. Nawet ta pijacka opalenizna mu pasuje 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 żeby tradycji stało się zadość...... FspUłporada leci.... bruzdy mające udawać styki kamieniarskie do wyżłobienia głębiej koniecznie teraz jest jak z mur z aliexpres 1 Cytuj
abtb Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 Godzinę temu, M.A.V. napisał: FspUłporada leci.... bruzdy mające udawać styki kamieniarskie do wyżłobienia głębiej koniecznie ............... Ależ Zbychu - daj spokój i weź pod uwagę, że: 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: To mój pierwszy cios w tej skali, co innego malować jakichś pajaców w 72 a co innego takiego dużego dziada. z czego wnioskować należy, iż z Gały czeladnik dopiero w tym zawodzie. 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Następny bedzie lepszy, Obiecuje poprawę, nauczy się, zda stosowne egzaminy, to i do cechu jako majstra przyjmą 1 Cytuj
Rafał B Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 4 minuty temu, abtb napisał: ...nauczy się, zda stosowne egzaminy, to i do cechu jako majstra przyjmą Wpierw to na czeladnika, bo do majstra droga jeszcze daleka Cytuj
abtb Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 2 minuty temu, Rafał B napisał: Wpierw to na czeladnika, No przecież: 10 minut temu, abtb napisał: z czego wnioskować należy, iż z Gały czeladnik dopiero w tym zawodzie. Cytuj
Rafał B Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 19 minut temu, abtb napisał: z czego wnioskować należy, iż z Gały czeladnik dopiero w tym zawodzie. Zatem jako czeladnik w cechu już jest... 19 minut temu, abtb napisał: to i do cechu jako majstra przyjmą ...więc ponownie do tegoż cechu na majstra przyjmować go nie muszą 1 Cytuj
marek d Napisano 13 Lipca 2025 Napisano 13 Lipca 2025 (edytowane) 31 minut temu, Rafał B napisał: na majstra przyjmować go nie muszą W dawnych czasach w moim wielkim landzie rzemieślnik nie należący do cechu nazywał się partaczem. Serio. Hendryk Ok. Edytowane 13 Lipca 2025 przez marek d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi