FAHR Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca (edytowane) Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego wpustu: małego Tajfuna od Zvezdy. Bardzo fajny model, składa się praktycznie sam, polecam. W środku dodane kalki 3D od Quint-y, których praktycznie nie widać, ale jakościowo są świetne. Tradycyjnie też koła od kolegi Kowalec222. Figurki to klony z dalekiego wschodu pewnej uznanej firmy, która bardzo się ceni;) Tradycyjnie u mnie na początek pierwowzór: Edytowane 15 Lipca przez FAHR 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Petarda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Bardzo fajnie wyszedł, a podstawka jeszcze lepsza. Tylko znowu jakby balans bieli w aparacie oszalał. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Kolejny bardzo fajny model w twoim wydaniu , produkty tej firmy są 1 klasa , szkoda że nie dostępne w kraju w oficjalnej sprzedaży. Spróbuj może innym aparatem robić fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca (edytowane) Pomysł genialny, perfekcyjne wykonanie. Bardzo mi się podoba. Wszystko wykonane perfekcyjnie, kolory naturalne i asfalt wyszedł pierwsza klasa. Szkoda, że nie ma warsztatu. Edytowane 15 Lipca przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Świetny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca W dniu 15.07.2025 o 17:00, copycat napisał: Tylko znowu jakby balans bieli w aparacie oszalał. Nie ogarnę tego, tyle razy próbowałem i zawsze źle... przynajmniej zdjęcia nie są ciemne i wszystko widać. W dniu 15.07.2025 o 18:03, bulik58 napisał: Spróbuj może innym aparatem robić fotki Telefonem robię. W dniu 15.07.2025 o 21:15, robertmodelarz napisał: Wszystko wykonane perfekcyjnie, kolory naturalne i asfalt wyszedł pierwsza klasa. Asfalt to akrylowa masa Ammo MiG, polecam, łatwo się z tym pracuje i fajnie oddaje. Dzięki Panowie za wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Świetny model, podoba mi się, mam podobnego ( no nie tak doskonałego ) i z podobnych komponentów. Niestety ostatnie upały spowodoowały zmiękczenie kleju polimenrowego, którym mocowałem koła, więc trochę się rozjechały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Świetny model. Podoba się. Co do zdjęć to ja nie jestem wielkim znawcą sztuki robienia zdjęć ale problem jest z tym, że masz białe tło i Twój telefon nie ogarnia tego. Spróbuj zdjęcia zrobić na bardziej szarym tle, zrób zdjęcia z większej odległości a później wykadruj. Zwróć uwagę, że zdjęcia wnętrza wyszły Ci bardzo dobrze. Tak wyszło bo aparat tła nie widział. Ja miałem podobne problemy z moim telefonem który generalnie robi dobre zdjęcia ale to jednak automat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca 33 minuty temu, Endrju napisał: Zwróć uwagę, że zdjęcia wnętrza wyszły Ci bardzo dobrze. Tak wyszło bo aparat tła nie widział. Ja miałem podobne problemy z moim telefonem który generalnie robi dobre zdjęcia ale to jednak automat. Zdjęcia wnętrza robiłem z podświetleniem a resztę bez i w świetle dziennym, ale z tym tłem coś może być na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Fajnie wyszedł:) mam podobnego ale nie spełnia obecnych standardów aby go pokazać na wystawach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Świetna robota- po obejrzeniu miałem go już w koszyku, ale…wymieniłem na UAZa 469 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Lipca Autor Share Napisano 19 Lipca 4 godziny temu, makinen napisał: Świetna robota- po obejrzeniu miałem go już w koszyku, ale…wymieniłem na UAZa 469 UAZa w rękach nie miałem ale Tajfuna mogę polecić z całego serca, świetny model, wszystko pasuje, składa się sam, tylko koła gumiaki do wymiany na dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Lipca Share Napisano 19 Lipca Pojazd bardzo przekonujący, z figurkami jeszcze bardziej. Klasa robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi