Jerry Napisano Czwartek o 13:30 Share Napisano Czwartek o 13:30 Po skonczonym Mi-8 przyszła kolej na dokończenie 34ki, którą zacząłem rok temu. Ogólnie model bieda edition, cała masa uproszczeń. Słabo spasowany i wymagający pewnej wprawy. Nie będę się tu rozpisywał, bo ten kto robił to wie. Z dodatków to: BIG ED, koła Reskita, linka plecionka, scratch własny, płozy to samoróbka i dużo cierpliwości. A i tak. Zbiornik paliwa nie do końca ten sam. Innego nie miałem. Ważne że podobny Co do malowania to mało zdjęć jest tego ptaszka. Co zdjęcię to wygląda inaczej. Miał też chyba jakiś wyciek albo pożar? Kij wie. I coś tam na ogonie mu się działo. Brudzenie? Prawie żadne bo na każdym zdjęciu czyste. W sumie jak śnieg i mokro to o tam się miało pobrudzić. Można narzekać Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:30 Autor Share Napisano Czwartek o 13:30 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:31 Autor Share Napisano Czwartek o 13:31 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:32 Autor Share Napisano Czwartek o 13:32 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:33 Autor Share Napisano Czwartek o 13:33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:34 Autor Share Napisano Czwartek o 13:34 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:34 Autor Share Napisano Czwartek o 13:34 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry Napisano Czwartek o 13:35 Autor Share Napisano Czwartek o 13:35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Czwartek o 14:17 Share Napisano Czwartek o 14:17 Jak na bieda edyszyn to całkiem bogato wygląda ten model. Wykon bardzo fajny, przemawia do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 15:05 Share Napisano Czwartek o 15:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Very cacymiodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Pienkny , pisałem już na pejsie dziękuję bardzo ale ja już mojego nie zlepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Bardzo fajny model, przyciąga uwagę - przynajmniej moją. Sam mam ochotę takiego zrobić w takim samym lub podobnym malowaniu . (Taki mały detal niezwiązany z modelem — wstaw enter między linkami do zdjęć, między obrazkami powstanie przerwa co pomoże w podziwianiu modelu. Wiem, że to pierdoła, ale mi to pomaga w oglądaniu galerii.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi