_OldMan_ Napisano Piątek o 21:27 Share Napisano Piątek o 21:27 50 minut temu, Staryfajter1954 napisał: Może ktoś takie gdzieś ma w sprzedaży. Do wyboru, do koloru: https://www.mojehobby.pl/catalog/Druty-i-linki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano Sobota o 03:58 Autor Share Napisano Sobota o 03:58 6 godzin temu, arhtus napisał: A zwykła cyna 0,2 czy 0,3 nie może być? Teoretycznie może być ale praktycznie jest już mały problem bo drucik cynowy się bardzo rwie. Już to przerabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Sobota o 10:12 Share Napisano Sobota o 10:12 Może kup coś takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Sobota o 10:19 Share Napisano Sobota o 10:19 6 godzin temu, Staryfajter1954 napisał: Teoretycznie może być ale praktycznie jest już mały problem bo drucik cynowy się bardzo rwie. Już to przerabiałem. Zgodzę się, że taka cienka cyna jest wrażliwa na zgniatanie, ale rwanie się to wg mnie żadnym problemem nie jest. No chyba, że chcesz robić z takiej cyny jakieś linki anten itp, no to do tego się nie nadaje owszem, ale jakieś przewody jak najbardziej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi