abtb Napisano Piątek o 19:44 Share Napisano Piątek o 19:44 27 minut temu, Xmen napisał: Pretensje proszę kierować do firmy KIELIK na pretensje to trzeba mieć wolny czas, a ja na razie takowym nie dysponuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 20:03 Share Napisano Piątek o 20:03 1 godzinę temu, Xmen napisał: Ja wiem że one wywołają u niektórych uśmiech a u niektórych zgrzytanie zębów ale co tam. Wszystkie drukowane pasy tak wyglądają. Nie ma się co przejmować, dobrze jest, fajnie idzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Sobota o 18:39 Autor Share Napisano Sobota o 18:39 (edytowane) Kadłub zamknięty. Edytowane Sobota o 18:42 przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano Poniedziałek o 14:45 Share Napisano Poniedziałek o 14:45 Fajnie to wygląda, trzymam nadal kciuki. Mój węgierski Me-210 już od kilku lat stoi na półce, ale w zanadrzu mam jeszcze Bilka i zestaw Extratech. Kupiłem zestaw KELIK do Bf 109G, zamierzam również w najbliższym czasie go przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Poniedziałek o 15:02 Autor Share Napisano Poniedziałek o 15:02 15 minut temu, GreGG24 napisał: Fajnie to wygląda, trzymam nadal kciuki. Dzięki ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.Jeszcze dużo pracy przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi