abtb Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia 27 minut temu, Xmen napisał: Pretensje proszę kierować do firmy KIELIK na pretensje to trzeba mieć wolny czas, a ja na razie takowym nie dysponuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia 1 godzinę temu, Xmen napisał: Ja wiem że one wywołają u niektórych uśmiech a u niektórych zgrzytanie zębów ale co tam. Wszystkie drukowane pasy tak wyglądają. Nie ma się co przejmować, dobrze jest, fajnie idzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia (edytowane) Kadłub zamknięty. Edytowane 30 Sierpnia przez Xmen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Fajnie to wygląda, trzymam nadal kciuki. Mój węgierski Me-210 już od kilku lat stoi na półce, ale w zanadrzu mam jeszcze Bilka i zestaw Extratech. Kupiłem zestaw KELIK do Bf 109G, zamierzam również w najbliższym czasie go przetestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Września Autor Share Napisano 1 Września 15 minut temu, GreGG24 napisał: Fajnie to wygląda, trzymam nadal kciuki. Dzięki ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca.Jeszcze dużo pracy przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Września Autor Share Napisano 21 Września Żeby nie było że tylko szlajam się po konkursach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września Pięknie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Października Autor Share Napisano 14 Października (edytowane) Nierównej walki ciąg dalszy.Dorobiłem szybę pancerną z przodu. Ja wiem że strasznie to wygląda. Edytowane 14 Października przez Xmen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października Podkład i zaczynam zabawę z malowaniem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października Tak przy okazji. Mógłby ktoś poratować numerami farb do oznaczeń narodowych na usterzeniu.Głównie chodzi o czerwony i zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Chat tak prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października 2 godziny temu, panDespota napisał: Chat tak prawi Dzięki Krzysiek ale już pomalowałem.Z czerwonym trafiłem ale zielony dałem inny.Zresztą tego Gunze 303 i tak nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Pomaziany. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada To węgierskie oznakowanie usterzenia ma coś w sobie aż by się chciało madziarskiego Sztukasa sobie machnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Madziar pełną gębą, fajny model będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Listopada Autor Share Napisano 3 Listopada 10 godzin temu, barszczo napisał: Madziar pełną gębą, fajny model będzie . Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Listopada Autor Share Napisano 5 Listopada Już na własnych nogach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Piątek o 19:48 Autor Share Napisano Piątek o 19:48 I tak powolutku do przodu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 19:55 Share Napisano Piątek o 19:55 Fajnie wygląda, kolory na statecznikach wyraźnie dodają mu życia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Piątek o 19:58 Autor Share Napisano Piątek o 19:58 1 minutę temu, barszczo napisał: Fajnie wygląda, kolory na statecznikach wyraźnie dodają mu życia . Dzięki.Zaczynam mieć go dość.Marzę tylko o tym by go skończyć i postawić na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 20:04 Share Napisano Piątek o 20:04 Już bliżej niż dalej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 godziny temu Autor Share Napisano 23 godziny temu Finito. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu No i fajny Madziar kapcie mu tylko jakimś głębokim matem przeciągnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu 43 minuty temu, Xmen napisał: Finito. Świetny jest, podoba się . Jantenkę mu tylko rozciągnij . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Fajnie że się podoba. Niestety nie jest tak super jak mogło by wyglądać. Zaparowało oszklenie od środka i nie da się tego usunąć bo oszklenie jest szpachlowane dookoła. Nie wiem którędy się dostały opary farby do środka Podejrzewam że przez komory podwozia ale teraz to już po ,,"zawodach". Dlatego nie gniewajcie się ale galerii nie będzie. Teraz zrobię sobie na spokojnie następny model bez wątku warsztatowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi