FAHR Napisano Piątek o 15:10 Share Napisano Piątek o 15:10 (edytowane) Tym razem małe "What if" w moim wykonaniu. Model naszego ciągnika, w założeniu, że weszły do masowej produkcji i służby liniowej. Model to druk 3D od F&A Miniatures, uzupełniony kilkoma elementami, których zestaw nie posiada. Budowa specyficzna jak innych modeli w technologii druku. Pracy z nimi w zasadzie ciągle się uczę. Kapral z Morsem, figurka, klosze lamp i hak to wydruki od Przemka Przybulewskiego. Malowany głównie lakierami z serii Orange od Hataki- świetne farby. Scenka osadzona gdzieś w Polsce wschodniej w drugiej połowie września. Zapraszam do obejrzenia galerii. Edytowane Piątek o 19:16 przez FAHR 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Piątek o 20:24 Share Napisano Piątek o 20:24 Ładnie wyszło Scenka pomysłem przypomina mi moją pracę "Pod Twoją Obronę..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano Piątek o 20:55 Share Napisano Piątek o 20:55 No powiem szczerze że woogóle nie wpadłem na informacje o takim ciągniku nawet jako projekcie bądź prototypie tego pojazdu,ale to może dlatego że sprzęt Polski z okresu międzywojennego i okresu tuż przed wybuchem drugiej wojny światowej nie leży w kręgu moich zainteresowań z wyjątkiem paru sprzętów.Ale wracając do modelu to sam model jak i dioramka jak najbardziej mi się podoba i prezentuje wysoki poziom i to się ceni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 21:24 Share Napisano Piątek o 21:24 Świetna robota. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Sobota o 04:46 Share Napisano Sobota o 04:46 Fajna diorama, świetny dobór kolorów i super ślady eksploatacji. Mała rzecz, a oko cieszy...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi