M.A.V. Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia 5 minut temu, Bartosz.B napisał: Jest i moj faworyt WINA TUSKA ? 4 Cytuj
M.A.V. Napisano 28 Stycznia Napisano 28 Stycznia @Szydercza Gała - znalazłem dobrą etykietę na flaszki .... tylko trzeba przeskalować Cytuj
Szydercza Gała Napisano 1 Lutego Autor Napisano 1 Lutego NIE DA SIĘ, dlatego wrzucam i nawet kartkę dałem, żeby było nudniej. 6 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 10 Lutego Autor Napisano 10 Lutego Powoli do brzegu....sznurki juz PRAWIE wszystkie. 5 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 11 Lutego Autor Napisano 11 Lutego No I to chyba bedzie ostatnia aktualizacja przed galerią. Zostaly światła kilka niespodzianek, dostawić resztę henryczkUF i powiesic banderę. 5 Cytuj
M.A.V. Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego boHdana dawaj na dzUP -----> będzie jak w tytaniku 5 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 11 Lutego Autor Napisano 11 Lutego Ale Dziuni nie mam, żeby mial kogo obłapiać 2 Cytuj
Lipa Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego Jeszcze parę flaszek i im Dziunia nie będzie poCZebna 3 Cytuj
Baas ArK Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego 6 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ... dostawić resztę henryczkUF i powiesic banderę. I suszące się gacie Sorry, nie mogłem się powstrzymać. 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 11 Lutego Autor Napisano 11 Lutego Eee gacie to oni suszyli w domu, te kutry nie wychodziły na jakos strasznie długo w morze Cytuj
M.A.V. Napisano 13 Lutego Napisano 13 Lutego W dniu 11.02.2026 o 21:50, Szydercza Gała napisał: ....te kutry nie wychodziły na jakos strasznie długo w morze ale przygody były.... nawet skutkujące hurtowym ubrudzeniem portek https://ufo-relacje.pl/2019/08/04/ufo-nad-baltykiem-23-sierpnia-1979-r/ Cytuj
Szydercza Gała Napisano 14 Lutego Autor Napisano 14 Lutego W mniej sensacyjnej wersji HEL-127 mial spotkanie z piorunem kulistym. Jego tez mozna zrobic. Jest dostepny, za nie wielkq opłatą, zestaw kalek do niego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi