M.A.V. Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu co do świateł pozycyjnych i ich osłon to bywało z tym różnie..... tak na szybko.... 2 Cytuj
zaruk Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) Chyba rozumiem o co chodzi Koledze. Przyznaję Order Sokolego Oka I klasy za spostrzegawczość. Zastanowię się czy dam radę to obejść. Edytowane 17 godzin temu przez zaruk Cytuj
Lipa Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Ile jest dokładnie bulajów na przedniej części nadbudówki pomiędzy bocznymi drzwiami? Chodzi mi o tą część idącą po łuku potem są drzwi i za nimi jest po jednej na stronę. 9 czy 8? Cytuj
Szydercza Gała Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu A widzisz Zbychu, takiej nie widziałem. Cytuj
M.A.V. Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 59 minut temu, Lipa napisał: Ile jest dokładnie bulajów na przedniej części nadbudówki pomiędzy bocznymi drzwiami? Chodzi mi o tą część idącą po łuku potem są drzwi i za nimi jest po jednej na stronę. 9 czy 8? 7 Cytuj
Lipa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) 11 minut temu, M.A.V. napisał: 7 Model kartonowy ma 9 podobnie jak mój glut z arsenala. Ołówkiem zaznaczyłem to niekształtne gówno by mieć pewność. Seed z obliczeń zdjęciowych ma 8. Ciężko coś policzyć z kilku zdjęć z powodu zmieniającej się perspektywy. To ten tam ten, rozumISZ, tracę wiarę w swoje umiejętności liczenia na palcach i czuję się sprowadzony do poziomu polskiego studenta kierunków ścisłych Edytowane 8 godzin temu przez Lipa 2 Cytuj
M.A.V. Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) musi być nieparzysta liczba bo od frontu było centralne ja to widzę tak : z przodu 5 sztuk ( centralne + po 2 po bokach) i jeszcze po jednym (nr3) znajdujące się już za balustradką, potem były drzwi i jeszcze jedno pojedyncze okno.... EDIT ---------------- EDIT 2 -------------- a w ogóle co to za dyskusja.... takie rozkminy to dopiero przy okazji galerii końcowej Edytowane 8 godzin temu przez M.A.V. 2 Cytuj
Lipa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, M.A.V. napisał: musi być nieparzysta liczba bo od frontu było centralne ja to widzę tak : z przodu 5 sztuk ( centralne + po 2 po bokach) i jeszcze po jednym (nr3) znajdujące się już za balustradką, potem były drzwi i jeszcze jedno pojedyncze okno.... EDIT ---------------- Też tak widzę. Też tak podpowiada logika.... ale Wygląda jak nitowane w identyczny sposób czyli drugi bulaj? Nie było może kilku wersji tej nadbudowy? Czy to nity z drzwi? Od zawsze mnie coś takiego irytuje. Mam fajne zdjęcie Ha Go z Peleliu to najważniejsze szczegóły zasłonił jakiś wydziarany, roznegliżowany cwel co se przeszedł przed kadrem. Cytuj
M.A.V. Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu bo to jest wszystko dla zmyłki szpiegUF liczą od lewej do prawej wychodzi 7.... liczą od prawej do lewej wychodzi 9.... dlatego to jest ścigacz schrödingera gdzie nie patrzysz jest inaczej.... 7.... abrakadabra.... jest.... 9 1 Cytuj
Lipa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Zagadka rozwiązana. Wychodziłoby na to, że czterocyfrowe numery miały minimalnie większą nadbudowę. Pewnie fotel Prezesa się nie mieścił 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Lipa napisał: Zagadka rozwiązana. Wychodziłoby na to, że czterocyfrowe numery miały minimalnie większą nadbudowę. Pewnie fotel Prezesa się nie mieścił .... może tak być.... tu fotka od strony bebechów - ewidentnie za drzwiami na wingdecku w stronę dziobu jest tylko jeden bulaj (ciemny bo zasłonięty otwartymi drzwiami ) 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Lipa napisał: Zagadka rozwiązana. Wychodziłoby na to, że czterocyfrowe numery miały minimalnie większą nadbudowę. Pewnie fotel Prezesa się nie mieścił no dobra ale to w takim razie to TY mówisz Gale że jego PC jest zdupczony Cytuj
Lipa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ta fotka, którą dałeś ma dodatkowe wcięcie w daszku na drzwi. Pop.....lone te łUtki jak lato z radiemPo Po Lu Po Cytuj
Lipa Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, M.A.V. napisał: no dobra ale to w takim razie to TY mówisz Gale że jego PC jest zdupczony Czysta przyjemność @Editt Albo i nie. Przeca tu Pruskie wychowanie i Kumoterstwo jak w polskim rządzie. NIE MA odwagi by krytkUwać sFoich Edytowane 7 godzin temu przez Lipa 2 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Zaś znUF ZDRADA Wszystkie SEED'y do kosza, projekt anulowany, zakładać kapelusze i won do domu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi