Skocz do zawartości

Projekt grupowy- Amerykańskie patrolowce typu PC-461, 1/350

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

TAK

Ktokolwiek wymyśli jak zrobić to dobrze i zrealizuje ten plan, będzie miał +1000 do respektu na dzielni.

PS. To prawda

Napisano
50 minut temu, Szydercza Gała napisał:

TAK

Ktokolwiek wymyśli jak zrobić to dobrze i zrealizuje ten plan, będzie miał +1000 do respektu na dzielni.

PS. To prawda

Wystarczy oblać lukrem. W pierwszej lepszej cukierni to zrobią.

• Haha 2
Napisano
4 godziny temu, zaruk napisał:

Wystarczy oblać lukrem. W pierwszej lepszej cukierni to zrobią.

i od razu do gabloty żeby muchy się nie zamustrowały  :haha:

Napisano

Jest dużo za wcześnie na zdjęcia ale jakieś demo się, rozumISZ,  należy. Uznałem, że bulaje z tyłu są zajebiste więc znajda się w mojej zabaweczce. Surowizna bez, rozumISZ, obróbki. L'Arsenal niestety nie był na tyle uprzejmy by dać, rozumISZ,  lustrzane odbicie więc drzwi się otwierają, rozumISZ, w złOM stronę. Mnie to rzecz jasna absolutnie nie przeszkadza. Ciekawostką jest to, że występowały różne rodzaje. Wybrałem te, które mi się spodobały najbardziej:wink: 

DSC01525.JPG.8b0aa1f95c3890e31ed0a5abca96eab2.JPGDSC01524.thumb.JPG.d08eb94f19820ea1f2ec8c10bd878987.JPG

• Like 3
Napisano

"I to się nazywa prawdziwe modelarstwo".

• Like 1
  • Haha 2
Napisano

W kwestii żurawików obsługujących broń podwodną - pytanie do Kolegi Czempiona (tj. Szydercza Gała, gdyby był zbyt skromny i się nie zorientował). Na zdjęciach z epoki i Twoim modelu widzę trzy takie urządzenia. Czy mylę się, że dwa z nich obsługiwały K-guns, a trzeci - zrzutnie bomb głębinowych? Z czego wykonałeś podstawkę do tego trzeciego żurawia? Gapię się w blaszkę jak sroka w gnat i nic mi do głowy nie przychodzi...

urawik.thumb.jpg.6dc5b8b487abf444e3ccacc9286a98d3.jpg

Napisano

image.thumb.jpeg.ff3df155b04b221ba5fed9a7a78baee0.jpegimage.thumb.jpeg.5c1057f8dd90fe6aceca9e10a9839c6a.jpeg

Zielony plus kawałek okragłego pręcika = wersja z okrONgłOM nogOM

RZUłty = wersja z kanciatOM nogOM

Mam nadzieje że pomogłem.

• Thanks 1