kamil zoszak Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 O RZESZ.... KUR....CZAS NIESAMOWITE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Ja pierdziele.... Po prostu mnie zatkało... Tego nawet nie śmiem komentować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 No mnie akurat nie zatkało, bo wiem do czego Kolega zdolny jest Gratuluję co podstawki, jeśli model cały się na niej zmieści i nic nie będzie wystawać poza ramkę powinno być ok. Dasz jakąś trawkę, ewentualnie figurkę i będzie super. Ja obecnie walczę z podstawką do Lathama (150x90cm ) zdjęcia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 eeee...... słów brak połóż przy nim monetę bo nie uwierzę ze ro jest model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toyo Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Chętnie wybrał bym się do tego muzeum gdzie stoi ten egzemplarz. Dawaj monetę bo nie uwierzę, że to model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigzbig1970 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Dawaj monetę bo nie uwierzę, że to model. Jeżeli sianko jest oszustem- to ma pewnie już przygotowaną groszówkę o średnicy metra, którą postawi przy samolocie i pstryknie zdjęcie. Ale jeżeli to jest naprawdę model- to ja wymiękam. Sklejka wygląda chyba lepiej niż prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Panowie dajcie spokój modelik i tak w paru miejscach spaprałem, a co do monety to jak tylko wyszparuje i powiększe w fotoszopie to postawię przy modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Jak zwykle powyżej średniej krajowej wyobraźni Napisz proszę z czego i jak zrobiłeś taśmy naciągów , bo ja na przykład swego czasu zastanawiałem się jak to rozwiązać na poczet przyszłych modeli i najsensowniejsze co wymyśliłem to nić stomatologiczna ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Napisz proszę z czego i jak zrobiłeś taśmy naciągów Najpierw przykleiłem dwa równoległe naciągi, a następnie doklejałem paski taśmy maskującej 0,5mm. Trochę się przy tym nakląłem i raczej nie polecam tego sposobu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Cześć! Zabrałem się za podstawkę i na razie tak to wygląda Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Zdjęcia się nie wyświetlają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 A teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Teraz już tak I mogę z czystym sumieniem powiedzieć: PIĘKNY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Super, postaraj się go tylko tak ustawić, żeby nic nie wystawało poza ramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 przepiękny! rewelacyjny model, zdjęcie troszeczke za jasne, ale tak poza tym, najważniejszy jest model i jest po prostu majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Witam! Dziękuję Kolegom za sugestie i oceny modelu, co do podstawki to teraz tak patrząc jest ciut za mała, model co prawda nie będzie wystawać ale będzie trochę ciasno. Zastanawiam się czy by nie dorobić klinów pod koła. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 ile ci zajęło zrobienie tej 1 groszówki w skali 1:1??? :P Ładnie ogrodziłeś sobie ogródek:P A tak serio to szczęka opada slow brak mistrzostwo i ustawiłeś konkurencji poprzeczkę bardzo wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi