patrykd Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 39 minut temu, bulik58 napisał: Czy nie łatwiej zmalować US Army OCP ? W 33 nr. na 6-ciu stronach krok po kroku pokazano jak zmalować ten mundurek łącznie z nr. farb. Tamiyi Jak nie wyjdzie to może być alternatywa, ale mnie się bardziej podoba ACU. Poza tym mam już farbki kupione Edytowane 21 Kwietnia przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia 28 minut temu, patrykd napisał: Jak nie wyjdzie to może być alternatywa, ale mnie się bardziej podoba ACU. Poza tym mam już farbki kupione Tylko moja propozycja , wybór po twojej stronie. Może ten szary super wygląda ale zrobić w 1/35 to trzeba umieć , figurka którą pokazałeś jest chyba w 1/16 o ile się nie mylę. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 10 minut temu, bulik58 napisał: Tylko moja propozycja , wybór po twojej stronie. Może ten szary super wygląda ale zrobić w 1/35 to trzeba umieć , figurka którą pokazałeś jest chyba w 1/16 o ile się nie mylę. Powodzenia. Ta figurka jest tez 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Teraz, patrykd napisał: Ta figurka jest tez 1/35 Tak wiem , mam ale w zestawie x 2 , jedne z najlepszych figurek na rynku . Szkoda że można zmieniać tylko głowy a nie np. układ rąk bo jej poza mnie jakoś nie urzekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia @bulik58- a możesz mi podesłać zdjęcia z opisem tych kroków malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 4 minuty temu, makinen napisał: @bulik58- a możesz mi podesłać zdjęcia z opisem tych kroków malowania? Morzes, mi tez wrzucic jak da rade panie bulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi