patrykd Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia (edytowane) 39 minut temu, bulik58 napisał: Czy nie łatwiej zmalować US Army OCP ? W 33 nr. na 6-ciu stronach krok po kroku pokazano jak zmalować ten mundurek łącznie z nr. farb. Tamiyi Jak nie wyjdzie to może być alternatywa, ale mnie się bardziej podoba ACU. Poza tym mam już farbki kupione Edytowane 21 Kwietnia przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia 28 minut temu, patrykd napisał: Jak nie wyjdzie to może być alternatywa, ale mnie się bardziej podoba ACU. Poza tym mam już farbki kupione Tylko moja propozycja , wybór po twojej stronie. Może ten szary super wygląda ale zrobić w 1/35 to trzeba umieć , figurka którą pokazałeś jest chyba w 1/16 o ile się nie mylę. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 10 minut temu, bulik58 napisał: Tylko moja propozycja , wybór po twojej stronie. Może ten szary super wygląda ale zrobić w 1/35 to trzeba umieć , figurka którą pokazałeś jest chyba w 1/16 o ile się nie mylę. Powodzenia. Ta figurka jest tez 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Teraz, patrykd napisał: Ta figurka jest tez 1/35 Tak wiem , mam ale w zestawie x 2 , jedne z najlepszych figurek na rynku . Szkoda że można zmieniać tylko głowy a nie np. układ rąk bo jej poza mnie jakoś nie urzekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia @bulik58- a możesz mi podesłać zdjęcia z opisem tych kroków malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia 4 minuty temu, makinen napisał: @bulik58- a możesz mi podesłać zdjęcia z opisem tych kroków malowania? Morzes, mi tez wrzucic jak da rade panie bulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Radosna twórczość w malowaniu figurek 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Jeśli to miał być Multicam, to - IMHO - wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja 12 minut temu, Lipstein napisał: Jeśli to miał być Multicam, to - IMHO - wyszło! Poległem na ACU więc zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja 13 godzin temu, patrykd napisał: Radosna twórczość w malowaniu figurek Radosna gdyż udało ci się bardzo dobrze odtworzyć tą wersję umundurowania . Ten szarawy kamuflaż jest ciekawy , lecz b. trudny do odtworzenia zwłaszcza gdy tworzysz go pierwszy raz. Jak dla mnie ten typ umundurowania wygląda dużo lepiej i ciekawiej . Powodzenia przy kolejnych załogantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja Zastanawiam się tylko czy jego hełm powinien być też w tym kamuflażu bo na nim są pofałdowania czyli ma jakąś szmatkę na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja (edytowane) 29 minut temu, patrykd napisał: Zastanawiam się tylko czy jego hełm powinien być też w tym kamuflażu bo na nim są pofałdowania czyli ma jakąś szmatkę na nim. Pokryte są pokrowcami , bardzo dobrze to widać na 3, 5 zdjęciu Edytowane 4 Maja przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja W dniu 3.05.2026 o 21:10, patrykd napisał: W temacie umundurowania załóg Strykerów Which tanker for a Stryker? jednobarwne plecaki co prawda nie na Strykerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja 8 godzin temu, bulik58 napisał: W temacie umundurowania załóg Strykerów Which tanker for a Stryker? jednobarwne plecaki co prawda nie na Strykerze Mam parę tych plecaków więc zrobię i jednobarwne i w kamuflażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Godzinę temu, patrykd napisał: Mam parę tych plecaków więc zrobię i jednobarwne i w kamuflażu Mix plecaków to dobry pomysł , tu na LAV-ie opakowany woreczkami i innym dobrobytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja Tu niezły malunek jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Maja Share Napisano 10 Maja Oj dobry. kiedy montaż slat armour? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 10 Maja Autor Share Napisano 10 Maja 45 minut temu, Lipstein napisał: Oj dobry. kiedy montaż slat armour? W chwili obecnej jesyem na etapie malowania figurek i dodatkow które wyladują w zasobnikach magazynowych na boku pancerza. Idzie mi to niestety dosc wolno. Zatem jeszcze trzeba poczekac na finalne mocowanie tego pancerza klatkowego. Planuje go przylutowac do obecnej konstrukcji wiec troche zabawy jeszcze przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja (edytowane) Czy ktoś może wie jak powinny być pomalowane takie składane nosze? Za chiny nie mogę znaleźć zdjęcia przedstawiającego właśnie te nosze. A może to jest składane łóżko? Jest to z zestawu firmy LEGEND Edytowane 20 Maja przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Myślałem że to składane krzesełka, a to łóżka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 12 minut temu, copycat napisał: Myślałem że to składane krzesełka, a to łóżka. Dzieki juz tez zdazylem odkryc ze to łóżko składane polowe. Na poczatku nyslalem ze to skladane nosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja Nóżki bywały drewniane... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja (edytowane) Korzystając z czasu gdy forum padło udało mi się skończyć załogantów. Edytowane 21 Maja przez patrykd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi